Една от най-обичаните млади български актриси – Елен Колева, ще започне новия театрален сезон не на сцената на любимия си театър, а в ефира на bTV. Тя ще бъде едно от популярните родни лица, което ще участва във втория сезон на най-българското риалити – “Фермата”. Заедно с други известни и неизвестни българи, тя ще се върне години назад във времето, ще се срещне с бита на нашите предци, които са живели в близост до земята, спазвали са българските традиции и са се занимавали с различни занаяти.

Elen

Подготовката й за участие във “Фермата” започва още другата седмица, когато Елен ще гостува на 20-ия международен панаир на занаятите и изкуствата „Булгарика“ във Варна. В морската ни столица актрисата ще получи съвети и уроци от някои от най-добрите български занаятчии.

Fashion_Elen Koleva

„Приех да участвам във “Фермата”, защото харесвам посланията и мисията на предаването. За разлика от други риалити формати, “Фермата” ще покаже важни за всички нас неща – бита, културата, традициите и занаятите на българина, както и неговите ценности. В личен план се надявам това приключение да ми донесе здравословна доза адреналин. Целият ми живот до тук е едно приключение, съпроводено от много рискове и адреналин. “Фермата” ще бъде проверка за моята издръжливост и способността ми да оцелявам сред непознати хора, и среда, различна от моята собствена. Ще опитам максимално да науча, да участвам пълноценно във всичко и да се забавлявам” – разкрива Елен част от мотивите си да участва във втори сезон на “Фермата”.

Fashion_Elen Koleva-2„Много ще ми отива да съм сред природа и животни, защото те по никакъв начин не са ми далечни. Аз съм от Монтана и всяко лято бях при баба и дядо на село….. не мога да доя крава, но смятам, че ще се науча. Не съм водила тежък селски живот, но за разлика от много най-вече млади хора, които не знаят каква е разликата между овца и коза, този проблем при мен не съществува… Опитвала съм се да цепя дърва, нямам проблем да храня животните, копала съм. Да кажем, че имам някаква основа” – разказва Елен.

Попитана какви са отношенията й с Калин Терзийски и дали и той ще участва във формата, актрисата разкри, че двамата не са заедно към днешна дата и тя няма представа как ще реагира, ако той е сред участниците. „Не съм се настроила по никакъв начин – нито негативно, нито с някакъв страх. Влизам, защото искам да преживея това нещо, което ще е изключително преживяване за всички ни и да видим какво ще стане”- споделя Елен.

elen2Eлен Колева е завършила НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” през 2007 година, специалност актьорство за драматичен театър в класа на професор Гюрова. 14 години изучава класически и характерни танци. Има завършена музикална школа с профил – пиано. Участвала е във филмите – “Църква за вълци“, “Последната пастирка“, “Поглед в очите“, “Cargo“, “Семейна терапия“, “Шивачки”, “Забранена любов“, “Чужденецът“, „Нощ и ден“. Носител е на няколко филмови награди – награда за най -добра актриса, Аскеер, награда на името на Невена Коканова “Златна роза“, участвала е в късометражния филм „Семейна терапия”, който е носител на наградата JAMESON за най-добър късометражен филм .

Сред най-известните й роли в театъра са в постановките “Стари времена“, “Как се научих да кормувам“, “Polaroid story“, “Посещение на млада дама“, “Нирвана“, “Предградие”, “Кастинг“, “Престъпление на сърцето”, “Застреляй идиотите“, “Чайки пият чай“, “Едно на лице, две наопаки“, “Посетителят“. Eлен има издадени и две стихосбирки с авторска поезия – “Мактуб” и “Бездната, в която скочих”.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара