U2 пускат нов албум и тръгват на световно турне през 2017 г. Бандата все още не е приключила работата си над продължението на албума си „Songs of Innocense“ от 2014 г.

u2

56-годишният вокалист Боно обаче смята, че дискът скоро ще е готов и че ще е по-добър от албума им „War“, излязъл през 1983 г. Певецът разкри, че U2 ще тръгнат на турне следващата година, за да популяризират новия албум.

„Албумът все още не е готов, но ще се хареса на феновете. Текстовете на песните са по-добри в сравнение с тези в „War“. Втората част от турнето ще е през 2017 г., но феновете ще могат да чуят някои от песните още през септември или октомври“, коментира Боно.

u21

56-годишният басист Адам Клейтън обеща на феновете, че скоро, до 6 месеца ще могат да се снабдят с албума. По-рано тази година 54-годишният китарист Едж заяви, че новият диск ще е като компаньон на предишния им албум „Songs of Innocense“. Според него изборът на песните, които ще влязат в новия диск, ще е брутален, тъй като U2 имат много записани композиции.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара