Изключително мил жест към съпругата на Фики – Гюлджан, направиха баща и син Стораро. Двамата записаха песен, посветена на нея, със заглавие „Моята жена“. Това е вторият им съвместен проект. Първият беше съвсем в началото на професионалната кариерата на младоженеца – сингълът „Кажи ми като мъж“.

„Идеята беше обща и много искахме да изненадаме съпругата ми на сватбата, но покрай многото ангажименти около подготовката на тържеството, не успяхме да се справим. Може би стана по-добре, защото тогава така или иначе имахме много вълнуващи моменти, а така продължаваме да си създаваме прекрасни емоции. Все пак още сме в меден месец“, разказва Фики. И допълва, че освен на Гюлджан, иска да посвети тази песен и на всички влюбени двойки, които току що са се оженили или им предстои това красиво събитие.

„Всички постоянно ни питаха кога ще направим нов дует и аз отговарях, че когато намерим подходящата песен или дойде времето за това. Ето че така и стана. Този път към нашия тандем се включи и Устата с ефектна рап част, за което му благодарим“, споделя Фики.

Както в „Кажи ми като мъж“, така и в „Моята жена“ баща и син си говорят, Фики споделя, а Тони му дава съвети и неизменно го подкрепя. Само че в първия проект се говори за любовна мъка по неподходяща партньорка, а в новия лирическият герой вече е намерил истинската половнка в живота си. И историите, и отношенията между двамата са напълно реални.

Музиката на „Моята жена“ е арменска. Текстът е дело на Петя Радева, а аранжиментът – на Теодор Ташев. Качена е в официалния канал на Тони Стораро в You Tube.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара