Погрешно е да се смята, че спортът е за всеки. Или, че е универсално решение за здраве, стройна фигура и тонус. Индивидуалната звездна карта държи ключа към разкриването на потенциала ни и в това отношение. Преди да тръгнете към фитнеса или към спортната площадка, проверете дали сте поели във вярната посока.

Овен

Вие сте бойци и търсите изява на вашата енергия чрез различни спортове. Все пак важно е да знаете, че за вас е вредно да тренирате усилено през следобедните часове – от 13 часа нататък.

Телец

Вашият спортен дух се събужда най-често по обед, когато денят е най-натоварен или топъл. Затова не е препоръчително да се впускате в занимания с „бързите’ спортове. Предпочитайте ски, плуване, шах.

Близнаци

Звездите препоръчват вие да започнете спортните си занимания максимално рано – след 7-ата година от живота. Но и предупреждават да не се поддавате на екстремни спортни желания.

Рак

Вие сте нерваци, които често не могат да определят кой е техният спорт. Това не е проблем. Ако сте набелязали други житейски цели, пробвайте през късния следобед да правите спокойни разходки.

Лъв

Вашият силен период от живота, когато е важно и дори препоръчително да се занимавате със спорт, е между 22-ата и 36-ата година. Не насилвайте себе си, ако след това не ви е до активни физически занимания.

Дева

Търсете релаксация в спортните занимания възможно най-рано сутрин, по изгрев слънце. Независимо с какво ще се занимавате, резултатите за здравето ви ще са положителни.

Везни

През юношеските години вие ще изпитвате влечение към определени спортове. Ако тогава не се определите с какво ще се занимавате, възможността това да се случи на по-късен етап е минимална.

Скорпион

За разлика от останалите представители на зодиака вие се „запалвате” за спорта покрай другите или след като вече сте отхвърлили поне едно важно стъпало от своето житейско развитие. Спортът за вас е равнозначен на престиж.

Стрелец

Неочаквано за околните, представителите на знака се захващат с физически упражнения или тренировки, когато другите напускат залите. Те смятат, че спортът трябва да поддържа младия им дух, и се пристрастяват, когато усетят, че нещо безвъзвратно си е отишло.

Козирог

Вие или правите усилия рано – през детството, или никога не стигате до спортните зали. Ако вече сте избрали да бъдете в крак с останалите, не забравяйте, че не трябва да насилвате тялото си през другите фази на денонощието с изключение на ранната утрин.

Водолей

Вие не сте пристрастени към спорта и смятате, че не е необходимо да се потите, за да ви забележат. Но сте в състояние да изпробвате силите си във всеки спорт. Не прекалявайте обаче, ако сте над 46 години.

Риби

Мнозинството от представителите на знака се активизират в интересите си към спортни занимания през годините, в които професионалните им задачи и семейните задължения намаляват. Най-подходящото време за вашата тренировка е късният следобед.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара