Навръх Вси светии красивата Юлияна Дончева, която никога не е скривала възрастта си, демонстрира ефекта от фейслифтинга, направен й преди дни от светило, гастролиращо у нас по покана на клиника „Имани“. Въпросната процедура е хит в средите на Холивуд, след като създателят и неин кръстник Чарлз Ръналс раздаде като подарък на всички присъстващи на последните Оскари по една Вампирска фейслифтинг процедура.

Ким Кардашиян, Бар Рафаели, Моника Белучи са сред най-ревностните почитателки на подмладяващия метод.
„Вампирският фейслифтинг“ е новото лице на антиейдж медицината, позната още като регенеративна медицина. В основата й стои подмладяване на лицето и тялото чрез използването на клетки от собствения ви организъм.
С остаряването кожата губи своята еластичност, има намалена способност да задържа влага, има по-ниска концентрация на хиалуронова киселина и най-важното, съдържа по-малко колаген.

Поради тази причина, в последно време все по-често се говори за т. нар. „Обогатена с тромбоцити терапия“ (Platelet Rich Plasma), позната ни със светското си име „Вампирски фейслифтинг“.

Терапията е иновативен метод, при който се използва вашата собствена обогатена с тромбоцити плазма. Тя може да бъде приложена самостоятелно или в комбинация с други методи.

PRP терапията не е панацея за старост, но се основава на научни изследвания и иновативни технологии на регенеративната медицина. Клиничната му ефективност бе подкрепена през последните години от редица положителни резултати на практикуващи естетична медицина по света. Извършва се под наблюдението на квалифициран медицински персонал, който е обучен и сертифициран от създателя на процедурата или от някой от квалифицираните му представители. Можем да открием лицензираните клиники и доктори на: http://vampirefacelift.com/members/directory/

Преди процедурата се взимат около 60 мл. кръв от пациента в спринцовка. Веднага след това кръвта се поставя в специална, напълно стерилна центрофуга с оптични сензори, която доставя автоматично желания, клинично ефективен продукт в друга стерилна спринцовка.

Използва се кръвната фракция, при която в малък обем плазма има осем пъти по-висока концентрация на тромбоцитите от цялото количество венозна кръв. В подготвения от собствената ви кръв продукт се съдържа в по-голямо количество растежен фактор – еликсир на младостта.

По този начин се постига едно цялостно ревитализиране и възстановяване на кожната текстура и тургора.
Могат да бъдат обработвани: околоочния контур, бузите и средната част на лицето, шията, долната част на лицето, опакото на дланите, деколтето.

„Вампирски фейслифтинг“ е подходящ за всеки във възрастта между 30 и 80 години. Друго предимство на процедурата е, че се изпълнява в амбулаторни условия, без да е необходима някаква специална подготовка. Няма риск от заразяване с кръвно преносими болести и алергични реакции, тъй като се използва кръвта на пациента.

Резултатите стават видими 4 седмици след третирането, като подобрението се развива постепенно в хода на следващите месеци. Ефектът на тази процедура се постига с една-единствена терапия. А той е: видимо намаляване на фините линии и бръчки, добра хидратация, подобрена здравина и еластичност на кожата.

PRP процедурата се прилага при хирургия на ставите и увреждания на меките тъкани с цел ускоряване и възстановяване на хрущяла, сухожилията, растежа на костите, и овладяване на болката. Методът се използва успешно в пластичната хирургия, козметичната гинекология, урология и стимулирането на растежа на косата.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара