Хороскопът за ноември 2017 предвещава активно време. Ще се появят нови възможности, а промените ще се случват направо пред очите ви. Много ще успеят да направят пробив, който ще им позволи са решат най-проблемните въпроси на годината. През ноември 2017 видимо ще се активира енергията на Скорпиона, защото, през този знак на Зодиака, преминават транзитно Слънцето, Венера и Юпитер. Скорпионът въплъщава магия и мистика, затова обръщайте внимание на подсказките на интуицията си, те ще ви поставят на правилния път.

На представителите на огнените знаци (Овен, Лъв, Стрелец) месецът предлага възможност да проявят ярко своите способности в работата. Позитивният аспект на Сатурн и Уран обещава успехи в професионалната сфера, които ще дойдат благодарение на реализирането на свежи идеи и осъществяването в живота на перспективни проекти. Не стойте на едно място, движете се напред, правете планове, измисляйте нещо ново, развивайте се, особено в насока, засягаща дейността ви – с една дума, стремете се към промени. Важно е да не пропуснете своите шансове, защото те изчезват така бързо, както и се появяват.

За знаците от стихията Земя (Телец, Дева, Козирог) приоритетни ще бъдат финансите и бизнеса. Ще бъдете подкрепяни от Плутон, който в астрологията, традиционно, се свързва с тези теми. Може да ви върви в бизнеса, особено този, който е свързан с пътувания и комуникации. Ако действате правилно може да подобрите своето материално положение. И дори да не получите бързи резултати, ще поставите основата за бъдещи финансови достижения.

Представителите на въздушната стихия

(Близнаци, Везни, Водолей), през ноември 2017, ги очаква активен и наситен с разнообразни събития месец, когато ще се наложи да се занимават с много дела едновременно. Вие ще привлечете към себе си околните, особено приятелите, ще ги „завихрите“ в своята орбита. Ще нараства количеството на деловите и личните контакти, като много от тях ще се окажат полезни. Но влиянието на Марс ще направи поведението ви импулсивно и хороскопът предупреждава, че необмислените действия са в състояние да попречат на делата ви.

Хората от знаците на Водата (Рак, Скорпион, Риби) през ноември 2017 могат да разчитат на положително развитие в отношенията, както в романтичните, семейните, така и в деловите. Хармоничните аспекти между Венера, Юпитер и Нептун – тона е дар от небето, който ще ви помогне да постигнете заветните си цели, отнасящи се до любовта и семейството. Вие ще вложите много сили, за да се грижите за близките си. Постарайте се да избегнете илюзиите и завишените очаквания, и преди всичко, променете към по-добро своята самооценка.

Любовни хороскопи 

Овен

В любовните отношения очаквайте повече дълбочина, защото Венера, планетата на любовта, от 7 ноември 2017 се разполага в осми дом за Овните. Този транзит на Венера дава интерес към психологията на отношенията. Вас ви привличат тайните в любовта и еротиката, ще правите разследвания на отношенията си. Възможно е да откриете някаква тайна, която отдавна не ви е давала спокойствие.

В по-прагматичен вариант присъствието на Венера в осми дом подчертава темата за финансите, инвестициите, подаръците, наследствата, кредитите и заемите. През целия месец огнения Марс ще остане в партньорския дом за Овните, което ще увеличи страстността на вашата натура. Под влияние на червената планета, събитията в личния живот ще се развиват стремително, някои от които ще се окажат неочаквани. Възможна е дори любов от пръв поглед, гореща и вълнуваща. Трябва да бъдете внимателни, защото Марс образува дисхармоничен аспект с Плутон и Уран. Ще ви бъде трудно да се справите с толкова мощни потоци на планетарна енергия.

В любовта може да очаквате изненади, като не всички ще бъдат приятни. Постарайте се да предвидите възможните последствия от своите действия и оценявайте ситуациите рационално.

Телец

Телците ги очаква един от най-добрите, за любов, периоди на 2017 година. Вие може да се наслаждавате на хармония в отношенията, защото благотворните планети – Венера и Юпитер, се намират в партньорския сектор за Телците. Личния живот ще бъде значително по-приятен, ще има много възможности за романтика, силата ви да съблазнявате ще расте, а любовта ще стои на пътя ви. Вие ще се отървете от съмненията си, ще можете да изразите своите най-светли, най-топли чувства към тези, които обичате.

Венера и Юпитер ще галят Телците, изпращайки им една след друга страхотни възможности за любов и романтика. Може би, дори ще ви бъде трудно да изберете най-достойния кандидат/кандидатка сред обкръжението от обожатели и поклонници.

Ако сте сами, то може да срещнете своята втора половинка и това събитие напълно ще измени вашия живот. Любовта, която ще се зароди през ноември, ще ви донесе незабравими впечатления, вълнения, усещане за свобода и безгрижие. Ако вече имате любим човек, вашата връзка ще се укрепи, ще се случат позитивни промени. Повече от това, Венера и Юпитер, в първите двадесет дни от ноември 2017, ще аспектират Слънцето, намеквайки за това, че ще се случи нещо изключително.

Периодът също е благоприятен и за семейния живот на Телците. Вие ще прекарвате приятно времето с хората, които са ви скъпи и ще забравите за старите разногласия. Ако сте в конфликт с някой от роднините си, сега се открива възможност за примирие.

Близнаци

През последния есенен месец на 2017 година, личният живот на Близнаците вече няма да си „тече“ спокойно, по набелязания път. Сега те ще бъдат обкръжени от вихрени страсти. През ноември звездите ви предсказват интересно време, когато в личния живот ще се случват ярки и запомнящи събития. Марс, който ще транзитира в дома на любовта за Близнаците, е изпълнен с енергия и желания, така че ще ви бъде трудно да сдържате любовните си пориви. Ако някой привлече вашия романтичен интерес, вие ще бъдете готови за завоювате и съблазнявате.

При самотните Близнаци има добри шансове да започнат нови любовни отношения. Напълно е възможно да се запознаете с много привлекателен човек, когото, веднага, ще поискате да наречете „своя втора половинка“. Положението на Венера, планетата на любовта, в дома на работата за Близнаци, намеква за възможност за служебен роман. Ако това се случи, нужно е да обърнете внимание, че любовните дела няма да попречат на качественото изпълнение на служебните задължения.

В последните десет дни от ноември 2017 Слънцето влиза в партньорския дом за Близнаци, което говори за значителни събития в отношенията. Възможно е вашия възлюбен/а или съпруг да постигне успех и това да повлияе положително и на вас.

Що се отнася до съпружеските отношения, то при някои от вас ще се появи впечатление, че вие заслужавате повече в брака. Сдържания Сатурн, от партньорския дом за Близнаци призовава да съобразявате своите търсения и претенции с реалността. Подарете на съпруга/та повече нежност и топлота, за да разцъфнат отново чувствата.

Рак

Последният есенен месец ще бъде изпълнен с жажда за живот, любов и еротика. Вие може да бъдете успешни, защото домът на любовта за Раците е изпълнен с енергията на Слънцето, Венера и Юпитер. Слънцето излъчва жизнена сила, топлина и блясък, Юпитер обещава успех в любовните дела и дава желание за изпитване на нещо ново, а Венера дарява чувства и изкуство за съблазняване. Това е великолепно време за любовните двойки и за тези, които търсят любов. Ако още не сте успели да се влюбите в някого, то е дошло време да го направите. Но все пак бъдете внимателни, защото съществува риск да се заблудите.

Венера влиза във вашия дом на любовта на 7 ноември 2017, което се явява добър знак. Вас ви очаква време на ярки страсти и вълнуващи романтични истории. Самотните Раци могат да разчитат на съдбоносна среща с някой специален. Под влияние на Венера и Юпитер, в съществуващите отношения ще се случат позитивни промени и, ако преди сте имали разногласия с любимия човек, то ще настъпи време на взаимно разбирателство. Ако решите да обсъдите с половинката си важни въпроси, ще ви бъде по-лесно да стигнете до общо мнение.

Сатурн, който управлява партньорския дом на Раците, формира хармоничен аспект с Уран в дома на кариерата. Възможно е любовта да има връзка с деловата сфера. Като цяло, периодът е благоприятен за личния живот на Раците. Независимо от това, трябва да се пазите от прекалено демонстриране на капризи и ненужна екстравагантност, към което ви склоняват планетарните взаимодействия. Освен това, звездите ви съветват да не давате лъжливи обещания. Може да се случи така, че да не можете да се сдържате.

Лъв

Този месец ви призовава към стабилност и укрепване на взаимоотношенията с любимия/та. В дома на любовта за Лъв все така се намира строгия Сатурн, който поощрява устойчивите връзки и не одобрява безразборните флиртове. Ако вашата основна цел е да намерите достойна половинка, то има добри възможности да срещнете много приятен човек. Но, ако вие търсите лековати отношения, помнете, че любовта, която не е подкрепена от сериозни отношения, не дава особено удоволствие. И дори може да създаде трудности, особено през втората половина на ноември 2017.

За много Лъвове месецът ще стане време за проверка на чувствата, практически, в действие. Възможно е да се появи необходимост да поемете отговорност за възлюбения/та или да му/й помогнете при решаването на професионални задачи. Но това не означава, че няма да има място за романтика. Вие и вашия любим човек ще откриете, взаимно, един в друг скрити черти и ще се учудите как тези качества ви сближават още повече. Разделяйки задълженията си, вие и вашата по-добра половинка ще постигнете заедно отлични резултати, които ще повлияят на отношенията ви в дългосрочна перспектива.

Представителите на вашия знак ще се интересуват от дом и недвижими имоти, и тази област ще става все по-активна, поради въздействието на Слънцето, Венера и Юпитер, които през ноември 2017 преминават през четвърти дом за Лъва – секторът от хороскопа, свързан с недвижимостите и домашните дела. Дошло е време нещо да построите, да преустроите, да ремонтирате или дори да инвестирате. Влиянието на Венера и Юпитер създава особена атмосфера в семейния живот.

Времето е подходящо за хармонизиране на отношенията с родителите и роднините. Добре ще преминава общуването с близките и любими хора, в отношения, с които вече сте свикнали и не се нуждаят от промяна. Семейството, роднините, домашното огнище – всичко придобива особена значимост. Вие ще можете да проявите най-добрите качества на своята натура у дома. Наслаждавайте се на задушевните разговори с домашните, експериментирайте в кухнята, занимавайте се с благоустройство на жилището – това ще ви сближи с роднините и ще ви помогне да дарите топлите си чувства.

Как се влюбват различните зодии

 

Дева

В личния живот на представителите на вашия знак ще цари вълнуваща атмосфера. Планетата на любовта – Венера и благодетелния Юпитер, през ноември 2017 ще бъдат разположени в дома на комуникацията за Дева, което обещава радост и непринудено изразяване на чувствата. Любовта ще бъде свързана с общуване (лице в лице, по телефона, съобщения и т.н.), пътешествия или интелектуални занимания. Всички тези фактори ще бъдат определящи в последния месец на есента на 2017 година. През този период ще бъде стимулиран интересът към всичко ново, ще притежавате гъвкавост във взаимодействията с противоположния пол.

В личния живот на Девите се появяват свежи тенденции, които ще им помогнат да освежат вече съществуващата си връзка или да се потопят в поглъщащ, любовен роман. Тези, които искат да започнат нови романтични отношения, ноември може да им предложи достойни кандидати. И дори общуването с близките приятели и социалната активност да заемат цялото ви свободно време, вие ще намерите възможност за флирт и търсене на любовни приключения. Също не е изключено да имате колебаещи се чувства – да проявите интерес към двама човека едновременно.

Ако скоро сте започнали отношения с някой специален, ноември още веднъж ще потвърди, че решението ви е било правилно. Вие ще се наслаждавате на всеки момент, който прекарвате заедно. Ако сте семейни и вече страшно сте се уморили от еднообразието на брачния живот, ноември ще ви накара да погледнете по нов начин на своята половинка. Посещавайки някое мероприятие, ще бъдете удивени, колко много внимание получава съпруга/та ви от другите. Вие ще признаете, че ако погледнете отстрани съпруга/та, то той/тя действително, все още е много привлекателен/привлекателна.

Везни

В последния есенен месец любовната атмосфера значително ще се оживи. Ноември 2017 не обещава да бъде спокоен, защото през вашия знак преминава огнения Марс. Още повече, че тази планета е в опозиция на взривния Уран, в партньорския дом на Везни. По този начин се създава концентрация на планетни енергии, дори претоварване, и обстоятелствата в любовта могат да се развият непредсказуемо.

През този период ще ви бъдат присъщи рязко поведение и ненужна откровеност. От друга страна, вашата половинка също може да се държи неразумно. За да неутрализирате нежеланите тенденции, най-добре е заедно с възлюбения/та да се заемете с реализирането на някакви общи планове. Вместо да изяснявате отношенията си се съсредоточете върху конструктивното действие, за да може излишната енергия да намери приложение. Именно за това намеква планетата на любовта, Венера, в дома на парите за Везни. При условие на съгласувани действия ще получите приход, а обратно, ако не постигнете съгласие рискувате да се карате за пари или да ги изгубите.

Ноември 2017 година може да изпрати на самотните представители на вашия знак, някой специален. Но звездите предупреждават, че любовта, започнала през този период, макар и ярка, и вълнуваща, в бъдеще ще донесе безспокойство.

Скорпион

Скорпионите ги очаква удивителен месец, когато и най-смелите мечти могат да се сбъднат. Звездите са на ваша страна, защото в знака Скорпион едновременно се намират и Венера – планетата на „малкото щастие“, и Юпитер – планетата на „голямото щастие“. Това рядко се случва и дава удачни възможности, удоволствие и радост. Ноември 2017 дава възможност да разрешите проблемите, които стоят на пътя към щастието ви. Вие сте в състояние да промените много, към по-добро в отношенията. Венера носи късмет, увеличава вашия чар, силата ви за съблазняване, дава ви обаяние на чувственост и отваря вратата за любовта. Юпитер разширява възможностите, прави ви оптимисти и уверени в себе си хора.

За тези, които търсят любовта, този месец ще бъде един от най-ярките периоди на годината. Възможно е във вашето обкръжение да се появи изключително привлекателен представител на противоположния пол. Шансовете са високи и скоро този човек ще ви каже, че желае да започне с вас сериозни отношения.

Семейните Скорпиони ще възприемат ноември като сурово изпитание за техните сили. Съдбата им изпраща много привлекателни хора и ще им бъде трудно да преодолеят тези съблазни на страстите си. Но, така или иначе, вие ще останете верни на съпруга/та си и това ще ви даде право да се гордеете със себе си.

Хороскопът ви предупреждава за любовни илюзии. Във вашия дом на любовта е разположен Нептун, планетата на фантазиите и през ноември 2017 той ще се изявява, активно. Бъдете внимателни, иначе неговото въздействие ще ви подтикне към неправилни действия. Не изневерявайте на способността си реалистично да оценявате обстоятелствата и да не гледате на възлюбения/та си през розови очила.

Стрелец

В последния месец на есента на 2017 година върху представителите на знака Стрелец ще действат противоречиви планетни влияния. В съответствие с тези обстоятелствата в личния живот могат да бъдат нееднозначни. За представителите на вашия знака е важно да проявяват благоразумие. От една страна периодът изглежда многообещаващ за любов, защото в Стрелец е разположен Меркурий, управителят на вашия партньорски дом. В отношенията особено значение ще придобие общуването. Разговорите на различни теми, продължителните, спокойни разговори – всичко ще се изпълни с вълнуващо съдържание и ще помага за разкриване на чувствата. От друга страна, положението на Венера, която се намира в сумрачния дванадесети дом за Стрелец, говори за някои скрити и мъгливи обстоятелства в любовта. Не е изключено разочарование от любимия човек или да почувствате неудовлетвореност от отношенията. Възможни са сплетни и шантажи, разобличаване на тайните ви. Бъдете внимателни в общуването с ненадеждни хора и не издавайте тайните си.

В същото време, периодът е благоприятен за тайна любов и за тези двойки, които държат връзката си в тайна от обществото. Промяна към по-добро в любовните дела и брака ще се случи в края на ноември 2017. Ако вече сте част от отношения, то делата ще тръгнат добре, вашия възлюбен/а или съпруг/а също ще има видими успехи. При самотните Стрелци, които търсят любов, ще се появят добри шансове да срещната своята втора половинка.

Козирог

Последният есенен месец на 2017 година благоприятства любовта и отношенията. Пълнолунието на 4 ноември 2017 осветява дома на любовта и приятелството за Козирог, така че някой от приятелите ви ще способства за вашия успех в любовната сфера. Повече от това, Венера в единадесети дом дава възможности, популярност, подкрепа и защита. При такава позиция на планетата мечтите често се сбъдват. Късметът може да очаква много от вас в онлайн запознанствата. Ще се появят добри възможности да установите позитивни отношения с достоен човек, ако вие сте в период на търсене на любовта. Не се съгласявайте на малко – вие сте в състояние да привлечете известни хора, с определени качества и заслуги. И, ако те могат да подкрепят вашите социални амбиции, то това ще бъде много добре.

Във вече съществуващи любовни отношения ще преобладава не страстта, а духът на приятелството и рационалния подход. Ако вие и вашия/вашата любим/а имате общи интереси и увлечения, то ще си прекарвате много приятно времето, заедно. Ако в двойката има разногласия, възможна стратегия за преодоляването им ще бъде съвместното участие в колективни дела, взаимодействието с голяма група хора. Това може да бъде посещение на масови мероприятия, празници, дори и самото организиране на такива мероприятия. Такава активност ще ви донесе удовлетворение и ще направи двойката по-съгласувана.

Що се отнася до семейния живот на Козирозите, възможни са радостни събития в семейството, свързани с професионални постижения – ваши собствени или на половинката ви. Този период също добре подхожда за посрещане на гости.

Водолей

През този месец ще бъдат отстранени много трудности в любовта и отношенията за Водолеите. Това ще стане в резултат на техните лични усилия, но в много от случаите позитивното ще се случи благодарение на късмета. Звездите ви съветват да следвате потока от събития, именно тази стратегия на действие ще се окаже за предпочитане.

Ако мечтаете да започнете нови любовни отношения, не е задължително да прилагате големи усилия в това направление. Единственото, което ви е необходимо е да се появите в нужното време и на нужното място, където ще се случи вашата съдбоносна среща. Много Водолеи ще забележат връзка между личните отношения и работата, защото планетата на любовта – Венера, от 7 ноември 2017 се намира в дома на кариерата. Възможен е служебен роман или увлечение с човек, който притежава висок социален статус. Или, като още един вариант, заедно с възлюбения/та вие ще бъдете заети с работа над общ делови проект.

Ако сте семейни, бъдете готови за това, че месецът ще ви донесе приятен подарък. В семейния живот ще се върнат романтичните вечери и искрените чувства. Решението да възродите брака ще принадлежи на вашата втора половинка. На вас ще ви се наложи само да дадете „зелена светлина“ на незабравими романтични емоции или пътешествие, което ще планира и организира съпруга/та ви. Вашият дом отново ще бъде изпълнен с хармония и няма да бъде чудно, че хората, които ще ви посещават, ще усещат открита завист.

Риби

Месецът предлага на Рибите да анализират много аспекти, свързани с любовта и брака, особено чрез социалните контакти и пътешествията. Любовта през ноември 2017 е свързана с разстояния, защото Венера се намира в дома на пътешествията и далечните връзки за Риби. Заедно с любимия/та вие ще се заинтересувате от далечни места, изследвания, духовна материя. Така или иначе, вие ще разширите своите граници: географски, интелектуално или културно.

Ако поддържате отношения от разстояние, то те ще получат положителен импулс. На самотните представители на този знак звездите ще подарят отличен шанс за романтична среща по време на пътуване. Меркурий, управител на партньорския дом за Риби, от 6 ноември 2017 ще транзитира в дома на кариерата, така че любовните и съпружеските отношения ще бъдат свързани с кариерата и статуса. Това могат да бъдат съвместни усилия на обичащите се, отправени към повишаване на квалификацията и професионалното израстване, участието в делови проекти и др. Някои от двойките дори ще решат заедно да се занимават с бизнес.

Тези Риби, които се състоят в брак, ще отделят много внимание и усилия да урегулират семейния живот. Напълно е възможно някои от роднините на вашата половинка да ви помолят за помощ. Забравяйки за своите дела вие ще се опитате да помогнете. Наградата за всички ваши старания ще бъде искрената им благодарност. Ноември 2017 обещава на Рибите много. Но помнете, че и в радостните събития, и при проблемните моменти – всичко зависи от вас. Дръжте ситуацията под контрол, иначе може да се развие в нежелана посока. Сред причините, способни да направят трудни отношенията в любовта и в семейството ще бъдат разногласията относно парите.

Още хороскопи и статии от Мая Павлова – на личния й сайт. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара