След като билетите за първия концерт на Андре Рийо се разпродадоха сензационно за три дни и „Арена Армеец“ се оказа тясна за неговите почитатели, „Кралят на валса“ обявява втора дата за концерт в София.

Вторият концерт на знаменития холандски цигулар, организиран по покана на BG Sound Stage, ще бъде в  зала„Арена Армеец“ на 17 юни, неделя. Билетите вече са в продажба.

София е поредна спирка от световното турне на Рийо и неговия оркестър „Йохан Щраус“ World Arena Tour 2018, което ще премине през Европа, Мексико, Израел, САЩ, Аржентина и Австралия.„Искам да благодаря на всички в България за изключително топлото посрещане! Повече от 30 години аз и моят оркестър „Йохан Щраус“ свирим навсякъде по света и сега сме много развълнувани да дойдем за първи път във вашата страна. Очакваме вече с нетърпение тези концерти и да видим българските си приятели да танцуват под звуците на нашите красиви валсове. Благодаря ви за подкрепата и за любовта!“

Хиляди фенове по цел свят, на петте континента, са влюбени в магнетичния микс от валсове, филмова музика, опера, мюзикъли и забавни мелодии на Андре Рийо. Неговите концерти привличат повече от 600 000 зрители годишно, което показва, че харизматичният артист е по-продаваем от суперзвезди като Мадона, Елтън Джон или Coldplay например.

„Маестрото на масите“ е продал повече от 40 милиона CD и DVD-та, отбелязал е 30 първи места в световни класации, получил е над 500 платинени и три Британски награди за „Албум на годината”. Рийо има повече от 2, 9 млн. последователи във Facebook. Неговият оркестър „Йохан Щраус“ е най-големият частен оркестър в света, като в състава му има музиканти от 13 различни националности.

Андре Рийо и неговият оркестър “Йохан Щраус“  ще свирят в София на 16 и 17 юни 2018 г. в зала „Арена Армеец“.

Билетите за втория концерт са вече в продажба в мрежата на Ивентим, бензиностанции OMV, билетен център НДК, както и онлайн от  www.eventim.bg и  www.andrerieu.com.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара