„Как да не се похваля, че не ми остана косъмче по тялото, като вече мога да си правя лазерна епилация целогодишно и да не се отказвам от солариума. С най-бързия диоден лазер Elysion изобщо не боли и може да се прави върху тен“. Това написа в страницата си във Фесйсбук тв водещата Николета Лозанова.

Nikoleta Lozanova Dupissima

Тя сподели тайната си за гладка кожа без нито едно косъмче, като публикува секси снимка от процедура с Elysion в студио за красота Dupissima.

Николета от скоро се подлага на процедури с този лазер, тъй като той е съвсем нов за българския пазар. Студио Dupissima е едно от първите в стратата, които разполагат с тази иновативна технология.

Какво представлява процедурата с Elysion?

Elysion е единственият диоден лазер, с който може да се прави епилация и през лятото. Досега лазерна епилация се препоръчваше само през есенно-зимния сезон, коягто кожата се излага по-малко на слънце. Съществуваше опасност от образуване на пигментни петна след такива интервенции. Но новите технологии вече елиминират рисковете от изгаряния и пигментации. Освен това диодният лазер е й много бърз. Една процедура на подмишници, например, трае около 2 минути. Бързината, с която апликаторът минава по кожата има и друго предимство – прави процедурата напълно безболезнена.

Elysion премахва окосмяването по селективен начин, като атакува пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси. Те  причиняват температурно разрушаване на клетката на фоликула без да увреждат кожата.

Процедурите с Elysion позволяват ефективното премахване на космите от всички окосмени зони по тялото, дори и от най- чувствителнaта кожа на лицето, като над и олоко горната устна или брадата. Подходящата дължина на вълната гарантира достигането до точната дълбочина на фоликолите.

Ефектът идва веднага след първата процедура, но за задържането му е необходимо да се направят между 6 и 8 процедури. Процедурите се правят веднъж на 30-40 дни.

„Отзивите на нашите клиенти в салон Dupissima са изключително положителни, касаещи постепенното подобрение и редуциране на окосмяването на третираната зона веднага след първата процедура, а резултатът е дълготраен“, казва собственичката на Dupissima Тяна Пресолска. Поради тази причина в Dupissima организират отворени дни на лазерната епилация с Elysion от 25 до 31 януари. По време на тези дни всеки, който си закупи пакет от три процедури получава четвъртата безплатно.

Пък и не се знае, може и Николета Лозанова да е там.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара