Ако имаш сексуални фантазии, може ли да се каже, че имаш и високо либидо? Тази зависимост най-ярко се откроява при жените: дамите, които по-често се отдават на интимно фантазиране, имат по-голям сексуален апетит и изпитват по-пълно удоволствие в леглото. И така, ако вие, господа, по време на секс с вашата половинка си представяте, че сте с Анджелина Джоли, не страдайте от угризения. Напълно е възможно в този момент тя да прави любов с Брад Пит.

Вместо прелюдия

Отнася се както за мъжете, така и за жените: това, че във фантазиите ви присъства някой друг, не означава, че вие не сте щастливи в интимния живот или пък не сте в хармония с партньора си. Спомнете си: най-големият полов орган е… мозъкът. Фантазията действа като светкавичен афродизиак и засилва възбуждането. Той или тя могат да бъдат задоволени във всеки един смисъл на това понятие от човека до себе си, но не пречи към удоволствието да се добави още: фантазията засилва усещанията и удвоява оргазма като преживяване.

Какво виждат мъжете и жените

  • Мъжете са склонни да си се представят с повече партньори едновременно. В своите фантазии те обичат да сменят партньорите. Докато при жените е точно обратното – винаги са само с един. Макар че понякога има и изключения…
  • В горещите си мисли мъжете обикновено се фокусират върху определена сексуална техника или част на тялото. Жените пък се затрудняват да раздробяват фантазиите си на отделни кадри. При тях преобладава яркото впечатление без детайли. Женските фантазии практически никога не „прожектират“ гениталиите на партньора, мъжките – точно обратното. Представите на нежната половина са съсредоточени върху собствената емоционална реакция на определени действия на партньора. Ако една жена тръгне да ви описва сексуалната си фантазия, рядко може да опише как изглежда мъжът от еротичните й видения. Но за сметка на това ще получите подробно описание на начина, по който тя е изглеждала, включително как е била облечена. Жените също така с охота описват чувствата, които дадена сексуална фантазия е предизвикала у тях.
  • Характерна черта на женската фантазия е и романтичката обстановка: остров, море, гора, екзотични растения, водопад, лунната пътека и т. н. А също и пълното отсъствие на външни дразнители от рода на телефонен звън.
  • Жените също така често си се представят като пасивната страна. Но това не означава, че си фантазират как ги изнасилват. Не, мъжът обикновено полага някакви усилия само докато сломи съпротивата, а след това е нежен, чувствен и изобщо такъв, какъвто го харесват жените. А жените не харесват грубостта.
  • Женските фантазии са по-емоционално наситени и отразяват желанието на дамите да имат до себе си предан и грижовен партньор. А мъжете „виждат“ секс с няколко непознати жени, които идват и си отиват. Независимо че жената си представя някакъв Брад Пит, в неговия образ присъстват черти на мъжа, когото обича – той просто изглежда като Брад Пит.
  • Жените често имат бисексуални фантазии за разлика от мъжете, тъй като изпитват любопитство към интимни отношения с особи от техния пол.
  • Женските еротични мечти рядко включват някакви фетиши. Ако тя много иска нови обувки, нейните фантазии за тези обувки не се трансформират сексуално, а изглеждат практично – как отива в магазина, пробва и си купува обувките.

Как можете да превърнете забранения плод във взаимно удоволствие? Споделяйте сексуалните фантазии с партньора си, предразполагайте го и той да споделя. След време може би ще ги превърнете в реалност.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара