От 11 юли Венера навлиза в знака на Лъва за близо месец – период, в който ефектният външен вид и ласкавите изказвания могат да ви помогнат да получите това, което искате. Не пестете време и пари, за да подобрите външния си вид, не пестете похвали и показвайте възхищението си от чуждите успехи!

Седмицата е благоприятна за хората, които се занимават с интелектуални и търговски професии. Вдъхновението и новите идеи ще дадат тласък на реализацията на мащабни проекти. Обстоятелствата са благоприятни за действия, насочени към придобиване на популярност. Да сънувате сега не е никак вредно, а напротив – много полезно. Много желания се реализират, и то без особени затруднения.

Хармоничните аспекти на Венера към Уран и на Меркурий към Юпитер през първата половина на седмицата ще активизират информационното пространство – ще има много новини и изявления от високопоставени хора, които обещават промяна. И това е добро време за решаване на неотложни въпроси, особено ако са свързани с уреждане на документи, отношения с чужденци, преместване, емиграция.

ОВЕН

Не отлагайте решаването на финансови проблеми – тази седмица е идеална. Сега е добър момент да се заемете с подреждането на данъчната си документация, битови въпроси. Възможно е да възникнат спорни въпроси, свързани с търговска собственост, имоти, земя. Много Овни в професионалната сфера ще се сблъскат с промени, свързани със смяна на ръководния персонал и условията на труд. Повечето представители на вашия знак обаче не бива да се притесняват – поне засега.

ТЕЛЕЦ

В любовната сфера ще има събитие, което ще ви разтърси и ще ви накара да преосмислите много неща, свързани с партньора ви. Финансовото ви положение няма да е толкова добро, колкото ви се иска, но средствата ще постъпват стабилно. А ако има желание да смените работата си, през този месец можете да постигнете достойни условия за себе си. Индивидуалните предприемачи трябва да потърсят нови начини за популяризиране на дейността си. Откриването на клон в друг град ще помогне за разширяване на сферата на влияние.

БЛИЗНАЦИ

При семейните двойки ще цари почти пълна идилия. Романтичното ви отношение ще предизвика отклик от страна на партньора ви. Децата са щастливи, но нуждите им отново ще изискват пари. В това отношение особено показателен е уикендът, когато нуждите на вашите наследници ще отнемат доста значителна сума за семейния бюджет. На работното място и в бизнеса бъдете търпеливи, активни и упорити и затова определено ще постигнете целите си! Партньорството с чуждестранни компании ще ви помогне да достигнете ново финансово ниво.

РАК

През този период материалното ви благосъстояние може да пострада значително. Някои проекти ще се провалят, а вложените средства ще бъдат загубени, не са изключени случаи на измама дори от страна на близки приятели и колеги. Тези, които искат да се откажат, звездите съветват да изчакат малко, за да обмислят решението си и да намерят подходящо свободно място. Ще има лек застой в работата, ще ви се струва, че нищо не се променя, но това е временна трудност. Но у дома и в семейството всичко е наред, ако е възможно, вземете си отпуск за тази седмица.

ЛЪВ

Известно напрежение с колегите и ръководството може да помрачи настроението, но клюките зад гърба ви са само потвърждение на вашата значимост. Хороскопът ви съветва да помислите за смяна на работата или професията си, за да реализирате потенциала си. Предприемачите трябва да разширят бизнеса си, като въведат нови модерни технологии, използвайки съвременни начини за популяризиране. Звездите препоръчват на творческите хора да работят в областта на медиите, публичното говорене, информационните технологии.

ДЕВА

Бъдете предпазливи във финансовите транзакции, не поемайте рискове, като инвестирате в зле подготвени или прекалено креативни проекти. Пазете се от съмнителни предложения. Толкова сте заети да се изкачвате по кариерната стълбица, че трудно понасяте оплакванията на партньора си. Раздразнението и желанието да се откажете може да ви завладеят, но това не е най-доброто решение. Ако отрежете рамото си, в крайна сметка ще съжалявате за раздялата, но доверието ще бъде подкопано.

ВЕЗНИ

Състоянието на тялото ви ще бъде доста уязвимо. Хроничните заболявания на дихателните пътища и стомашно-чревния тракт може да се обострят. Почивайте си повече, не се изнервяйте, помислете от какво наистина се нуждаете за щастие и се движете в тази посока. Семейните двойки са щастливи от успеха на децата, младите хора активно изграждат съвместно бъдеще с любимия човек. Онези обаче, които са силно ангажирани с кариера или са на разстояние, ще усетят охлаждане. Финансовото положение няма да е лошо.

СКОРПИОН

Звездите съветват самотните да обърнат внимание на колега от работата, с когото имате приятелски отношения. Личният живот като цяло е мирен, спокоен и ви носи много радост. Късметът е на ваша страна, но това се отнася само за сферата на кариерата – именно тук ви очаква това, за което отдавна мечтаете. В делови план цялата седмица е успешна. Деловата активност ще е над ръба, благодарение на което ще можете да преобръщате планини. Не е нужно обаче да действате сами – поискайте помощ от колеги или подчинени.

СТРЕЛЕЦ

Парите ще постъпват редовно, като постепенно ще се увеличават и това ще стане особено забележимо в края на месеца. Основните разходи са в областта на семейните нужди. Възможно е да се появят нови интересни предложения, които трябва да се обмислят и обсъдят – времето ще покаже, че бъдещето е зад тях. Служителят, получаващ заплата, ще има възможност да премине на по-добра позиция на настоящото място или след преместване на друга работа. Сътрудничеството с колеги от други градове или държави се развива като цяло добре, но не бива да се отпускате в тази посока.

КОЗИРОГ

В личните отношения настъпва време на необуздани страсти: хвърляте се от огън в огън. Много Козирози са изправени пред криза в партньорството. Възможно е да осъзнаете, че няма да има по-нататъшно сближаване и трябва да сложите край на това. Някои разногласия са свързани с финансови средства, в други случаи виновна е ревността. Същата заплаха надвисва и над недружелюбно настроени съпрузи. Звездите препоръчват да водите изключително здравословен начин на живот и да забравите за нездравословната храна.

ВОДОЛЕЙ

Най-накрая идва вдъхновението, което сте чакали. Готови сте за нов завой в професионалните, творческите или бизнес начинанията си. Може би все по-често си мислите за преместване в друг град или държава и сега плановете ви придобиват конкретни очертания. Вървете напред, без да се обръщате назад, и не забравяйте, че пътят е за този, който върви! За повечето представители на вашия знак най-важното през този месец е да укрепят партньорствата си с чуждестранни колеги.

РИБИ

Имате късмет в личния си живот, в отношенията с хората, в кариерата и в паричните въпроси. През този период е много вероятно да укрепите търговските връзки с надеждни съюзници, които ще ви осигурят лоялни условия за сътрудничество. Именно през юли ще бъдат положени основите на бъдещия успех и ще бъдат решени трудните задачи, които се влачат от декември насам. Въпреки това някои въпроси се нуждаят от вашето повишено внимание и преди всичко то е свързано с финансовите потоци и материалната база на предприятието.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара