Не е вярно, че бъдещата свекърва задължително ще ви намрази от пръв поглед. Може и да не си падне начаса по вас, но и да не ви отхвърли веднъж завинаги. А това е важно, ако държите на мъжа, с когото сте – той все пак е неин син. Затова трябва да се подготвите от рано за първата сгледа и да се представите добре. Дори и да не ви стане свекърва, добрите й чувства винаги могат да потрябват.

svekarva

Има шест много важни неща, които задължително трябва да запомните, преди да тръгнете на среща с нея:

1. Когато се здрависвате с нея, не забравяйте да се усмихнете широко и мило. Ако протегне ръка, не подавайте вашата като умряла риба, а се опитайте ръкостискането да е сърдечно.

2. Гледайте да не й противоречите, когато разговорът се насочи към вашия любим – винаги помнете, че той първо е нейният син. По-добре слушайте, тя при всички положения знае повече за него.

3. Докато сте в майчиното полезрение, ограничете любовните жестове и напълно изключете галенето и горещите целувки. И най-прекрасната свекърва няма да преглътне това и е много вероятно да направи и невъзможното, за да не й станете снаха никога.

4. Ако искате да останете любимата на точно този мъж, облечете се скромно и с вкус, в никакъв случай не показвайте от колко високо ви започват краката и как не ви е стигнал платът за блузката, та сте си изрязали такова деколте, че ви се вижда и пъпът.

5. Няколко ненатрапчиви комплимента по неин адрес няма да попречат. Но пък да не затънете в хвалби. И тя е жена и бързичко ще разбере, че всичко това е изкуствено и се напъвате да й се харесате еднократно, за да не ви пречи на връзката.

6. След срещата не започвайте веднага да критикувате майка му. Не забравяйте и за миг, че това е наи-любящата и грижовна жена в живота му. А и дори да не е такава, той пак предпочита да слуша за нея само добри неща.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара