Далеч не винаги е възможно да разберете колко е заинтересован един мъж и какви планове има за бъдещето по отношение на вас. Но психолозите обясняват как можете да проверите дали той ви използва или наистина ви обича.

Ако искате да живеете щастливо с него той трябва да е искрено влюбен. С тези два полезни трика, ще разберете това много лесно.

Трик 1

Вие излизате с мъж. Първата, втората, третата, четвъртата среща вече са зад гърба ви. Най-накрая сте някъде заедно и в този момент получавате съобщение от друг мъж, който също проявява интерес към вас. Може да е съвпадение, а може и да е умишлено – това няма значение.

Важното е как вашият любим ще реагира на това. Ако изсумти нещо от рода на: „Какъв е пък тоя?“, „Какво иска?“, тогава можете да използвате това в своя полза. Просто кажете, че сте свободни, така че общувате и с други мъже. И можете да попитате: „Или не съм свободна?“. Ако той отговори, че сте негова и имате сериозна връзка, тогава можете да сте спокойни, че наистина държи на вас. Ако започне да се колебае и не знае какво да каже, явно просто се страхува да ви каже в лицето, че не иска да има сериозна връзка с вас.

Трик 2

Влюбеният във вас мъж няма търпение да се срещнете. Вие сте неговият приоритет. Как да разберете дали това е вярно или не? И тук всичко е съвсем просто. Трябва да разберете кога той ще е зает сериозно.

След това му се обадете и кажете, че може да се срещнете само в този момент, че после няма как. Ако сте една от многото му, тогава той ще се примири. Ако сте истинска любов за него, със сигурност ще намери начин да прекарате поне малко време заедно.

Ако мъжът е открит с вас и се държи честно и открито, тогава вероятно нямате нужда от подобни трикове. Такива мъже се срещат, макар и по-рядко. И ако имате щастието да сте открили такъв, по-добре не разваляйте хубавото начало с излишни тестове.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара