Март ще донесе много изненади и изненади в сферата на партньорството. Всяка ситуация може да се развие не по план. Рестартирането на любовните отношения през март 2024 г. ще доведе до стабилност за дълъг период от време.

Първата декада на март е енергийно подобна на предходния месец, така че личният живот е като влакче в увеселителен парк. Партньорите се стремят към независимост във взаимоотношенията, интелектуалният интерес е по-силен от романтиката, а страстта благоприятства сближаването. Приятелството и зачитането на независимостта в партньорството са на първо място. А ревността и болезнената привързаност не пречат на развитието на отношенията.

От 12 март започва времето на мечтите и сантименталността. По време на транзита на планетата на любовта Венера през Риби (знака на творчеството и жертвоготовността) се раждат тайни, забранени чувства и любовни афери. Хората са по-склонни да изоставят егото си и да живеят заради друг човек, забравяйки за себе си.

На 23 март Марс навлиза в Риби и допълнително активира чувствената сфера на живота. Хората се влюбват по-бързо, по-лесно и по-често, като съзнателно търсят любовни преживявания и след това „разкъсват сърцето си на парчета“. Чувственият и духовният компонент на живота определят мотивите на хората и ги подтикват към действие.

Пролетният коридор на затъмненията ще започне на 25 март във Везни – знак за взаимоотношения, управляван от Венера. Затова последната седмица на месеца ще донесе дълбоки трансформации в личния живот, които може да са съпроводени със страдание, но и с внезапни разкрития, неочакван обрат на събитията в любовните отношения.

Овен

Сдържайте недоволството и раздразнението си, тъй като резултатът може да е шокиращ. Това важи с особена сила за семейните двойки. Поредното оплакване към съпруга или съпругата ви може да се превърне в грандиозен скандал. Разчитайте на нежност и хитрост – това ще ви помогне да получите от партньора си това, което искате. Март е много отговорно време за Овните, трябва да поемете голяма отговорност и да се държите в граници, въпреки желанието да се отпуснете и да се забавлявате.

Телец

Месецът е изпълнен със събития в любовната сфера. Съвместното прекарване на свободното време е изключително полезно, и то не само за укрепване и хармонизиране на отношенията. По това време могат да ви посетят интересни идеи и приятни случки, които ще доведат до подобряване на финансовото положение на двамата. Въпреки това трябва да се пазите от измами и подвеждане, ако романтичната връзка е започнала наскоро. Особено влюбените натури имат размиване на реалността.

Близнаци

Първата половина на месеца е сравнително спокойна, така че всички най-важни въпроси трябва да бъдат решени в този период. Но през третата декада напрежението нараства, партньорите по-често наблюдават неадекватно поведение един на друг и не е задължително вторият човек в двойката също да е роден под знака на Близнаци. Има много енергия, но ще бъде трудно да я контролирате, така че най-доброто, което можете да направите, за да запазите връзката си, е да се занимавате съвместно с физическа работа или активен отдих.

Рак

През първата декада като цяло всичко е добро в любовната сфера. Втората половина на март ще добави неудовлетвореност в отношенията, особено за семейните двойки. В личния ви живот е лесно да приемете пожеланията за даденост. Ако досега сте имали проблеми в личния си живот, бъдете готови те да се развият. Ако всичко е наред, погрижете се за любовта си! През периода на затъмнението са много вероятни търкания в отношенията. Нетърпението и нетърпението ще доведат до продължителни кавги.

Лъв

Вашите интереси и желания срещу чувствата и намеренията на партньора ви няма да доведат до нищо добро. Използвайте оригиналност в общуването, някъде отстъпвайте пред любимия си човек и не бъдете прекалено строги с децата. Затова пък потапянето в семейните дела и съвместното разнасяне на красотата наоколо ще повдигне настроението ви и ще ви помогне да се сближите с близките и любимите си хора. Наистина си струва да отделите колкото се може повече време за това, тъй като последната седмица на март ще донесе кризи в личния живот.

Дева

Пазете се от импулсивни обещания за любов и вярност, особено ако сте във връзка съвсем отскоро. Чувствената ви сфера претърпява силна трансформация и рискът от раздяла е доста висок. Ако сте във формален брачен съюз, не забравяйте взаимните си отговорности, докато се отдавате на професионалната си сфера. Децата и родителите също се нуждаят от вниманието ви, не забравяйте да отделите време за душевен диалог с роднини и скъпи на сърцето хора.

Везни

Голямото внимание към вас от страна на симпатични представители на противоположния пол значително повишава самочувствието ви и увереността във вашата уникалност. През третата декада на март чувствата и емоциите ще бъдат трудни за контролиране. Бъдете внимателни с действията и покупките на емоции, опитайте се да бъдете по-гъвкави. Това е месец с кармичен подтекст, лунното затъмнение на 25 март ще покаже къде са били допуснати грешки в сферата на любовните отношения.

Скорпион

През март имате чудесна възможност да уредите лични проблеми в личните отношения. Най-важното е да имате психическа нагласа. Тогава е възможно да стоплите и най-студеното сърце. Първата половина на март дава щастливо стечение на обстоятелствата. Също така обстоятелствата са благоприятни за семейните дела. Не пропускайте възможността да напълните живота си с любов! Добре е да решите въпроси, свързани с недвижими имоти, да поискате подкрепа от роднини.

Стрелец

Пътуването с любимия човек или семейната вечеря са задължителни, ако трябва да укрепите или да установите психологическа атмосфера в отношенията между двойките. Чувствата ще се разпалят и емоциите ще се разгорещят, но това само ще добави страст в отношенията. Запазете тайните си за минали връзки за себе си, дори ако партньорът ви ще настоява да ви разкаже за това, което се е случило преди срещата ви. Към края на месеца може да се появи безпокойство. Ще сте склонни да драматизирате събитията.

Козирог

Увереността в себе си е достатъчна за активни и смели стъпки в любовната сфера. Месецът ще бъде продуктивен за тези, които умеят да действат спокойно и да трансформират вътрешното напрежение в творчество и страстни любовни срещи. Характерът на личните ви отношения може да бъде оценен от близките ви хора, затова не въвличайте родителите, братята и сестрите, децата си в чувствените си дела. Последната седмица на март ще бъде трудна, има голям риск от разкъсване на отношенията, ако не сте ги укрепили в началото на месеца.

Водолей

Практически през целия месец сте възбудени, не е лесно да се изграждат партньорства с вас. Вътрешната енергия често не намира отдушник, което често създава конфликт между желанията и емоциите. Любим човек изисква стабилност, но вас ви влече търсенето на приключения, има желание да захвърлите оковите. Пътуванията дават вдъхновение и творчески заряд. В края на месеца може да се случи така, че близък или любим човек да ви изненада неприятно или да предяви милионни претенции към вас.

Риби

През първата декада на март сте склонни към капризи, настроени сте за караници и кавги. Затова романтичните отношения са изложени на риск. Втората декада на март ще донесе значително по-приятни емоции, в сравнение с предходния период. Окуражени и надарени с вниманието на противоположния пол, вие сте склонни да таите големи надежди от този месец, но за съжаление коридорът на затъмненията, който ще започне на 25 март, едва ли ще позволи на мечтите ви да се сбъднат скоро.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара