Зимата е вече зад гърба ни и отново можем да погледнем към новите възможности, които ни предлага топлото и слънчево време. Измина една особена и тежка година за повечето от нас, през която бяхме принудени да промени ежедневието си и да се настроим към случващото се. Това повлия на гардероба ни и разбира се на обувките, които носим. Сега навлизаме в пролетта, а с нея се приповдига настроението, нови идеи и желания озаряват въображението и мечтите ни. През изминалата година се наложиха тенденциите на удобни и практични модели обувки при жените, което беше естествена реакция от случващото се. Дамските ежедневни обувки, маратонки и домашни чехли бяха все по-често предпочитан избор, но сега с появата на  най-новите стилове и тенденции за сезон пролет/лято 2021 е невъзможно да им устоите.

Имаме добри новини за любителките/любителите на обувки, защото модата при тях се пробужда с пълна сила и разнообразието им отново се възвръща. За да се подготвите за бъдещите по-топли месеци през 2021г., ви предлагаме да се запознаете с някои от водещите дизайнерски тенденции при дамските обувки от колекциите пролет-лято 2021.

Миналия сезон се залагаше много на детайли и декорации от метал върху обувките, както и на верижки. Тази година имаме засилено присъствие на златни и сребърни орнаменти и декорации, които са продиктувани от големите модни къщи и цветовете на Pantone за тази година. Все по-често ще ги забелязвате в социалните мрежи, списания и телевизия, както и при жените около вас. Чувството на оптимизъм, което показват дизайнерите в новите си колекции, е вдъхновяващо и обнадеждаващо за нас. Присъствието на голямо разнообразие от цветове и шарки е тенденциозно за дамските обувки 2021, което допринася за настроението и желанието за положителни емоции. А не е ли така момичета? Искате ли да обуете блестящи обувки на токчета или платформа, изящни дамски сандали, летни боти на ток или обувки на цветя.

Всяко момиче може да мечтае!

Новата колекция дамски обувки пролет-лято 2021 ще гъделичка фантазията ви и ще ви накара да се развълнувате. Независимо дали се разхождате, тръгнали сте по задачи или сте до магазина за хранителни стоки, винаги има повод за нов чифт дамски ежедневни обувки, сандали или спортно-официални обувки.

Предполагаме, че със затоплянето на времето се засилва и желанието ви да носите елегантни дамски обувки и сандали на ток. Ако не сте носили токчета от месеци, не е нужно да се притеснявате! Дизайнерите тази година отново са помислили за всичко. Разполагате с голям избор на обувки на среден ток, сандали на платформа или пък летни дамски сандали с дебел ток. Сезонът им наближава, а моделите им са красиви и изящни, в богата палитра от цветове и с различни аксесоари и десени.

В забързаните и натоварени дни, когато имаме да свършим безброй неща, можем да разчитаме на ниски обувки с равно ходило или на дамски обувки с нисък ток, благодарение на които да се отпуснем отново и да се развихрим в ежедневието си.

В България са традиция дамските обувки от естествена кожа, може би защото са оптимален вариант на здравина, комфорт и визия, а може би и защото са се доказали през годините и винаги са сигурен избор.  Те са и задължителната работна обувка за 2021 г., ако ежедневието ви предполага много ходене или стоене на крак.

Очакват ни пролет и лято, изпълнени с цветове и емоции, които се пренасят и в гардероба ни, благодарение на детайлите в новите колекции дамски обувки – разнообразие от любими цветове като червено, бяло, синьо; класическите комбинации от бяло и черно, а защо не и смели цветове като розово, лавандула и лимонено жълто.

Изборът е ваш. Подарете си настроение и цвят!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара