На 14-и април, в 21:15 часа планетата на любовта и хармонията Венера с удоволствие и радост ще започне своето гостува в знак Телец, което ще продължи до 9-и май.

Сайтът на астролог Венета Матева

Уютно, топло, красиво, нежно с дъх на топъл чай с мед, на дълго кафе поръсено с канела, на галеща топлина от камина, с аромат на лимонови корички и мандарини, с пукащи съчки в огъня, с лека музика носеща хармония и спокойствие, с високи тавани и големи прозорци, отварящи великолепна гледка и простор. Това е домът на знак Телец с целия си разкош и очарование. Тук Венера е у дома си и ще има абсолютната възможност да бъде себе си.

Венера изразява любовта, привличането, красотата,

изкуството, радостта, финансите и хармонията. Отчитам факта, че Венера ще гостува в собствения си дом, което от една страна ще я предразполага да бъде себе си, но от друга страна поради предизвикателните аспекти с други планети в този период, подозирам, че ще и предстои работа и доста нови предизвикателства.

Между 20-и и 25-и април Венера ще се радва на топлата компания на Меркурий, но в същото време те двамата ще имат напрегнат аспект с планетата учител Сатурн. Този период е изключително благоприятен да сложите ред в бизнес и личните си отношения, като си позволите обсъждане и търсене на общата гледна точка. Дарявайте на себе и другите топлина. Ако се налага, допускайте компромиси и ценете споделянето, което хората около вас си позволяват сега. Бъдете открити, честни, добронамерени и търсете най-гостоприемния път да постигнете, това което искате.

Между 14-и и 23-ти април не мога да пропусна вълнуващата среща на Венера, на четири очи, с бунтарската планета Уран. Очаквайте от тази среща нови емоции, идеи, планове и желание за новости. Нека този съвпад на планетите ни донесе импулса, който да ни накара да напуснем статуквото, зоната на комфорт и рутината. Възнаградете се с повече оптимизъм и действайте. Уран може да ни даде силен импулс да бъдем смели и по-открити пред себе си и околните. Не позволявайте на този съвпад да ви кара да взимате бързи и необмислени решения. Бъдете креативни и променяйте, това за което до момента не са ви стигали силите и времето. Всичко останало запазете и ценете.

От 1-ви до 8-ми май, Венера ще получава безрезервно подкрепа от Плутон. Положителният аспект между Венера и Плутон ще ни накара мотивирано да изкореним и подарим на миналото

изхабените си лични отношения и нефункционални бизнес партньорства.

Времето е подходящо да подредите мислите си и да освободите място за нови познанства, разговори, срещи и ползотворни връзки.

По същото време напрегнатия аспект на Венера с Юпитер ще ни даде възможността да виждаме събитията в истинската им светлина, без критика, осъждане, самосъжаление и тъга по загубеното.

Късмет, лекота и подкрепа от звездите могат да очакват всички земни знаци – Телец, Дева и Козирог. Вдъхновение, радост и щастие ще берат родените с асцендент Телец и Скорпион.

На усещане за лекота и попътен вятър ще се радват родените под знаците Рак и Риби.

Овните е време да намалят темпото и да анализират и подредят делата си от последния месец. Очертават се по-спокойни и ползотворни дни.

Близнаците имат време да се подготвят за големите си успехи след месец. Направете нужните срещи и разговори, за да може скоро да берете плодове от труда си.

Везните могат да изпитват безпричинни притеснения и тревоги. Няма реална причина да се чувствате объркани. Използвайте времето за срещи с приятели и занимания с любими неща.

Стрелците ще се радват на спокойствие и лекота в делата. Те имат още месец да свършат с повече подкрепа от Вселената важните си задачи. Действайте сега, защото след месец ще е по-сложно да успеете.

Внимателни в действията си и мъдри в решенията си трябва да бъдат родените под знак Скорпион, Лъв и Водолей. Тях съветвам да отложат важните си срещи и решения. Предпочитайте почивката и рутинните занимания.

Забърквам ви рецепта за разкошен период, изпълнен с много положителни емоции, любов и хармония. Нека в състава и има лъжичка надежда, вяра, късмет, щастие и топлина, щипка разбиране, увереност и много сбъдване.

Да ви е сладко!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара