Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, събра на едно място мода, иновации и изпълнения с адреналин свят на Формула 1 по време на събитието TOMMYNOW “DRIVE“. Вдъхновено от любовта на дизайнера Томи Хилфигър към моторните спортове, шоуто комбинира скорост с нотка носталгия към отминалите дни.

Четвъртото ревю TOMMYNOW се състоя по време на Седмицата на модата в Милано.Бяха показани най-интересните дизайни от колекцията за пролет 2018. Колекцията съчетава дългогодишната любов на Томи Хилфигър към моторните състезания с американско наследство на марката. Тя представлява осъвременен атлетичен стил с уникално разнообразие от пропорции и форми.

По време на ревюто бяха представени едновременно мъжките и дамските колекции HILFIGER, както и четвъртата капсулна колекция TommyXGigi, създадена съвместно с Дждижи Хадид, световен супермодел и глобален посланик на дамските колекции TOMMY HILFIGER.

Събитието за пролет 2018 продължи концепцията „Виж сега – купи сега“. Този сезон TOMMYNOW SNAP продължава да използва технологията за разпознаване на 2D и 3D изображения, която позволява на феновете на марката да правят снимки на всеки артикул или аксесоар, било то в магазина, в реклама, по време на модното ревю (на живо или онлайн) или на улицата и да го закупят веднага онлайн.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара