„Hacienda Residence“ е нов бутиков жилищен комплекс, разположен в подножието на Витоша – с изглед към Копитото, частен парк с иновативна ландшафтна архитектура, апартаменти с 360 градусова гледка и подземни гаражи с топла връзка.

Сградата притежава всички елементи на съвременната хасиенда. В архитектурата преобладават  африкански мотиви с рустик акценти, феерия от цветя и зеленина, каменни и винтидж детайли, вградени в иновативно съвременно строителство за комфортен живот.

Проектът е дело на фирма „Скабрин“, лидер в интериорния дизайн и довършително-монтажните дейности с близо 30 годишен опит, и фирма „Албос’’ – експерт в изграждането на сградна вентилация, отопление, климатизация и инсталация, които се обединяват в строителна компания „Дъ Грейт”.

Жилищният комплекс се намира на входа на Иваняне, само на петнадесет минути от идеалния център на София. Освен удобната локация, преимущество са чистата питейна вода и благоприятните въздушни течения, благодарение на които, според изследванията, районът на „Hacienda Residence“ е зона с най-чистия въздух не само в България, но и в Европа. Комплексът е близо до ясла, детска градина и частно училище.

„Hacienda Residence“ ще разполага с иконом, екип от специалисти ще се грижи за поддръжката на парка и чистотата на сградата.

Сградата е характерна с артистичния си дух. Изключително луксозните общи части на всеки етаж разполагат с комфортни зони с бутикови мебели за релакс. Оригинална авторска мазилка, богата на флорални мотиви обгръща сградата отвън и отвътре. Ефектни ръчни стенописи – картини допълват общото усещане за комфорт и лукс  и правят всеки кът от предверията различен, автентичен и неповторим.

„Hacienda Residence“ е оборудвана с най-висок клас дограма, топлоизолация, хидроизолация, пароизолация и шумоизолация по подове и вертикали. Безкомпромисно качество и в най-дребните детайли.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара