H&M представи новото си звездно партньорство – този път с Foxes, британска певица, текстописец и носител на Grammy Award. Изпълнителката ще бъде лице на новата кампания за месец юли, представяща първите визии от колекцията Divided за есента на 2015 г.

H&M Divided Foxes_1

Кампанията с Foxes бе заснета в Лос Андежелис и включва модерен микс от задължителни за сезона облекла: яке тип бомбър, разнообразие от суичъри, тениски с надписи, мини поли и разкроен деним. Колекцията ще бъде налична от средата на юли в избрани магазини на H&M по цял свят, както и онлайн. „Толкова бе забавно заснемането на кампанията на H&M! Моделите носят ярка индивидуалност и можеш да се заиграваш с различни комбинации. Най-хубавото е, че винаги подхождат на стила ми“, споделя Foxes. Колекцията е забавен микс, позволяващ различни експерименти за постигане на винаги различна визия. Ключови са дантелената туника в цвят горчица, дългият мъхест елек без ръкави, както и късите панталонки с етно принт.

H&M Divided Foxes_2Аксесоарите са също от водещо значение, а сред тях на фокус са шапките с широка периферия и обувките на висока платформа. “Foxes притижава най-подходящия личен стил за тази кампания – нейната непринудена визия е така вдъхновяваща! Идеята на колекцията е да представи забавната страна на комбинирането на разнообразни модели по толкова различни начини“, казва Пернила Волфарт, ръководител на отдела по дизайн.

H&M Divided Foxes_3

Facebook Twitter Google+

0 Коментара