Немската линия, символ за качество и стил в луксозната мода, ще бъде представена в бляскав бутик в Парадайс Център. Магазинът е изпълнен по най-новата дизайнерска концепция на компанията и освен ESCADA ще приюти и другата линия на марката – ESCADA SPORT.

ESCADA има дълга история и много почитатели на българския пазар, но от три години в страната няма официален бутик на марката.

В магазина са представени дрехите от линията на ESCADA за сезона пролет/лято 2015, уловила енергията и колоритната красота в актуалната колекция на известната марка. В официaлната фотосесия са вплетени важните акценти, на които марката държи, а именно: запомнящи се цветове, богат блясък и добри маниери. Виж галерията: 

Разкошни копринени платове в нежни нюанси на розово и оранжево срещу спираща дъха гледка и облачно небе създават наситени с драматизъм моменти. Луксозни материали, сложен дизайн и пищна изработка създават магията в окото на камерата.

Актуалната за сезона колекция ESCADA за тази година е заснета от фотографа Джулия Нони, известна с модните си фотографии, които наподобяват кадри от киното.

Серията от снимки предствя световния топ модел Надя Бендер. Нейната виталност, самочувствие и красота разгръщат модерния, чувствен стил на марката.

В колекцията на ESCADA за лятото 2015 г.  – основен елемент са  цветята във всичките им форми, от най-екзотични до романтични вдъхновители на сезона. Фотореалистични орхидеи цъфтят върху копринени мaтерии и кашмирено-копринени плетива, докато лалета и ралици са „поникнали“ върху уникални  якета и елегантни туники. Неочакван микс от  принт върху принта  създава нов облик на съвременните  тъкани и плетива и им придава футуристично звучене.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара