„Горчиво-Сладко“ е  бутиков модел италианска пекарна-сладкарнца, в която всички продукти се приготвят на място с много любов и отдаденост от италиански майстор-сладкар, без консерванти и стабилизатори.

gorchivo 3

В сладкарницата можете да опитате характерни сладки от почти цяла Италия. Сицилианските каноли сичилиана, касата сичилиана и паста ди мандорла; наполетанските – баба наполетано и пастиера наполетана, от Тоскана – брути е буони и кантучи и още бачи ди дама, кростати и кростатини с различни вкусове, бинье миньон и не на последно място – чаени сладки с три различни маслени теста.

gorchivo 1

„Горчво-Сладко“ е истинско пиршество на вкусовете, където бадемовият марципан се конкурира с крем от рикота, ликьор „Алкермес“ и най-невероятния крем Забайоне, който някога сте опитвали.

Сладкишите са божествени и идеално се съчетават с ароматно италианско кафе от собствения бленд на „Горчиво-Сладко“ Dolce amaro или уханни вариации на тема чай.

Сладкарски клас

Италианската сладкарница е чудесно място за детски партита. Малчуганите могат да се запознаят със сладкарството на Детски сладкарски клас, където ще се научат да мерят, делят, бъркат и разбиват съставките за вкусните сладкиши.

Намерете „Горчиво-Сладко“ на софийската улица „Гладстон“ 32 или във фейсбук.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара