Размерът има значение

8-CMYK-HR-PANACHE_BLACK_8086_ARIA_black_nudeСпоред независими изследвания, 95% от жените носят грешен размер сутиен, което деформира бюста, може да бъде много неудобно, да навреди на самочувствието и дори да доведе до лоша стойка и до проблеми със здравето на гърдите. Защо би си причинила подобно нещо? Трябва да разберем, че гърдите ни не са виновни и вече няма нужда да правим компромис при избора на сутиен.  Ако сутиенът ти е толкова неудобен, че в края на деня нямаш търпение да го захвърлиш, не трябва да си казваш: „Ами такъв е животът!“. Това е ясен знак, че сутиенът ти не е подходящ. Ти заслужаваш повече (и можеш да го получиш!).

Ако разпознаваш някой от описаните тук симптоми у себе си, значи най-вероятно носиш грешен размер сутиен.

da

Истински бра фитинг истории

BraClinic_168Ивета (предишен размер – 90F, размер след бра фитинг консултация в Bra Clinic – 85GG) Ивета е имала огромно количество сутиени, но нито един не ѝ е ставал и не ѝ е бил удобен.

„Още от тийнейджърка имах проблеми с намирането на правилния размер сутиен. В повечето случаи няма мой размер сутиен в магазините. Откакто открих Bra Clinic, намирането на правилния сутиен ми донесе много удобства, успях да вляза в доста по-удобни и изрязани дрехи, чувствам се все едно не нося сутиен. Чувствам се страхотно!“

^A5A53EA48EB83CE23D91E79C4B1A2AFC874382218341FDC5F0^pimgpsh_fullsize_distrЕвелина (предишен размер – 80Е, размер след бра фитинг консултация в Bra Clinic – 65FF) си е мислела, че никога няма да носи красиво и цветно бельо и бански.

„Никога не съм знаела правилния си размер и сутиенът винаги ме е убивал или ми е падал. Консултацията в Bra Clinic беше много полезна. От нея разбрах, че съм носила напълно грешен размер. При тях намерих много удобни и красиви сутиени, които не съм предполагала, че ще открия за моя размер.”

Елена (предишен размер – 75B, размер след бра фитинг консултация в Bra Clinic – 70D) е спортна натура и въпреки че бюстът ѝ не е много тежък, на нея ѝ е липсвала подкрепата, от която се нуждае.

Capture

„Имах стотици сутиени, на които коланчетата бяха широки или чашките бяха големи или малки. В момента, след бра фитинг консултацията в Bra Clinic, всяка сутрин единственото ми колебание е кой сутиен да сложа, защото искам да сложа всичките наведнъж. В Bra Clinic попаднах на невероятни бански и страхотни сутиени, които оформят тялото ми и ме карат да се чувствам чудесно.“

„Повечето жени откриват, че след бра фитинг в Bra Clinic те получават страхотна подкрепа, повдигане и оформяне на бюста с новия си сутиен, но по-важното е, че те изглеждат и се чувстват по-красиви и самоуверени“ споделя Изабела Сакутова, основателка на Bra Clinic и Бизнес дама на годината 2015 в категория “Забележителен бизнес дебют”.

ТВОЯТ БРА ФИТИНГ – ОТКРИЙ РАЗМЕРА СИ, ЗА ДА ПРОМЕНИШ ЖИВОТА СИ

Bra Clinic, салони за бельо, които предлагат 120 размера в чашки от А до К, има за главна цел да накара дамите да се чувстват удобно и красиви, независимо от размерът им. В Bra Clinic вярват, че истинската красота не се крие в определени форми и размери, за това предлагат уникална бра фитинг консултация*, която осигурява на жените увереност, комфорт и свобода. За да откриеш точния си размер, резервирай безплатна бра фитинг консултация* в салоните на Bra Clinic в Парадайс Център или Сердика Център, София, на 02/4178737 или онлайн на www.braclinic.bg.

БРА ФИТИНГ У ДОМА

Известно ни е колко забързан може да бъде животът на една жена и колко трудно може да бъде да успеем да отделим  малко време и за себе си. Ако нямаш възможността да посетиш салон за бельо на Bra Clinic, защото нямаш време или се намира далеч, вече можеш да срещнеш своята бра фитинг консултантка „лично“ и чрез  Skype. Наслади се на бра фитинг преживяването в комфорта на своя дом, където и да си в България. Трябва ти само Skype акаунт и шивашки метър! Резервирай своята безплатна Виртуална Бра Фитинг Консултация на www.braclinic.bg.

Всички дами, които до 27.03 пазаруват в Bra Clinic, ще получат 15% отстъпка срещу ключова дума „Жената Днес”. Продуктите, които купуват, трябва да са на пълна цена и отстъпката не се комбинира с други оферти.

* бра фитинг (от английски: bra – сутиен и fitting – напасване) – избор на идеалния за индивидуалните нужди на жената размер на сутиена въз основа на размера на бюста ѝ, обиколката на гръдния ѝ кош, формата и разположението на гърдите ѝ. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара