Не е задължително от закачката да излезе сериозна връзка, тя просто ще ви разкраси и ще ви върне самочувствието. Но за да имате успех, трябва да знаете към кого как да подходите.

Ако през пролетта не пофлиртувате, то кога!? Времето е идеално и предразполага да сте по-благосклонна към ласкателните мъжки погледи. В крайна сметка красотата и чарът на жената са дадени, за да им се радва силният пол. Не е задължително от флирта да излезе сериозна връзка. Не е казано даже, че той ще завърши със страстна нощ. Но при всички положения е здравословен. Ще ви накара да се почувствате хубава, млада и желана. По-голям стимул от това за една жена -здраве му кажи!

love-813880_960_720

Нали вече сте забравили онази старовремска глупост, че инициативата трябва непременно да принадлежи на мъжа? Вашата съдба е във ваши ръце. Онези, които ще се възмутят, ако вие първа ги заговорите, изчезнаха заедно с мамутите. Важното е обаче да знаете към кого как да подходите, за да имате успех.

Стеснителните

Стеснителните са най-тежки и неподатливи. По-страшни от тях са само някои видове темерути, които няма да ви забележат дори ако стъпите върху тях. Стеснителните мъже понякога са доста симпатична- чарът им е точно в тяхната срамежливост. Тя е тяхното оръжие. Към тях трябва да подходите внимателно, да пипате с ръкавици и в никакъв случай да не чакате бърза развръзка. Важното е да не ги изплашите. Ако веднъж приковете вниманието им, дълго ще го задържите.

Редки са случаите, когато стеснителни мъже харесват агресивни жени. Ако обаче демонстрирате достатъчно жизнерадост, без да нападате, в кърпа ви е вързан. Обикновено този тип хора не знаят как да се веселят и да направят живота си интересен, те скучаят, обвити в мрака на своята некомуникативност. За да разчупите черупката, трябва да си сложите подкупващата усмивка. Заложете на искреност, не ги затрупвайте с много думи, дайте им шанс да се решат да отговорят на вашето предизвикателство. Най-добрият подход към стеснителния мъж е да играете девойка, вместо жената вамп. Попитайте свенливеца дали кафето в това заведение е достатъчно добро, смята ли, че ще вали дъжд и дали може да ползвате запалката му. После се отдайте на литература и класическа музика.

Юпитата

Тази категория е далеч по-лесна. Това са хора, които знаят какво искат: нещо русо към питието след работа. Но това не означава, че няма да им харесате и вие. Те обичат женското внимание. Нуждаят се от него като от слънцето. А най-доволни остават, когато „завоюват“ някоя жена. Затова в случая много вероятно е инициативата да е на страната на мъжа, от вас се изисква само да играете вашата си роля. Помнете – не се предавайте лесно, но пък и не преигравайте, докато се правите на недостъпна. Тези мъже нямат много време. Бъдете интелигентна, чаровна и остроумна. Дръжте на достойнството си. Покажете, че то не страда, когато си позволявате леки флиртове.

Вие сте заслужили мъжкото внимание точно както мъжете са заслужили вашето. Ще подразните самочувствието на юпито, ако се поинтересувате от работата му, дайте му да разбере, че кариерата може да бъде секси. Само ще спечелите, ако се завоалирате в малко тайнственост. Нека се понапрегне, докато се мъчи да разгадае коя сте вие всъщност. Това много стимулира. С такъв мъж можете да си позволите повече агресия и игриви погледи. Той няма да се скове (надяваме се), ако първият ви въпрос е дали наистина е на 30 или просто така изглежда.

Мъжагите

Те са силни, смели, непристъпни, горди, те са от друга ера, идват направо от времето на патриархата. Единственото поведение, което се котира пред този тип – мъжагите – е кротост и смирение. Оставете очите ви да говорят вместо вас, пърхайте с клепки с възможно най-голяма скорост, нацупете устнички – това са вашите плюсове. Колкото сте по-нещастна и незащитена, толкова по-добре. Мъжагата ще има повод да ви „спаси“ от отчаянието. Можете плахо да го попитате как да стигнете до някъде си или дали ще може да ви паркира колата, -защото вие така и не успяхте да се научите на тази толкова мъжка маневра. След като осъществите контакт, можете спокойно да се отдадете на ласкателства относно невероятните му умения (да паркира, забива пирони, носи тежки куфари – според случая), които дълбоко са докоснали нежната ви натура.

Избягвайте темите за Лермонтов и строежа на атома, ако е възможно. Те няма да ви донесат нужните точки, с които ще завладеете вниманието на мъжагите. По-голям шанс имате, ако скъсите дължината на полата си или разширите деколтето си. Този тип мъже са лесно предсказуеми и ако действате умело, можете да контролирате ситуацията. Най-важното е да не нараните егото им.

Забранените

Това е съвсем различна категория. Независима от предишните. Но пък е най-привлекателната. Лесно се флиртува с непознати, в крайна сметка нищо не губите дори ако ви отхвърлят или ако след време ви писне и затръшвайки вратата на таксито, забравите името на жертвата. Съвсем различно стоят нещата обаче с хората, които познавате. Един флирт с шефа, с колега, със съсед или, не дай, Боже, с приятел на съпруга ви, много рядко остава ненаказан. Обаче има някакво невероятно предизвикателство в риска да свалиш човека, за когото ти е забранено да мислиш като за мъж. Дори той да е грозен, дебел, нисък и стар, мисълта, че е недостъпна зона го прави най-вкусната хапка, десерта, черешката на тортата, маслинката в мартинито.

Първо, трябва да се преборите с усещането, че той в никакъв случай не ви възприема като обект за флирт. И все пак от време на време вероятно му се прокрадва някоя еретична мисъл – че вие приличате повече на Ева, отколкото на Адам. Няма толкова безчувствени мъже, а и да съществуват, те не са се паднали точно ваши колеги, бъдете сигурна.

За успешната стратегия е нужно първо да не забравяте пола си във всекидневието. Бъдете истинска дама дори когато ви боли глава, когато началникът ви ядоса или когато съпругът ви е вдигнал кръвното. Носете си новите дрешки и не се замисляйте да се облегнете на ръката на забранения, когато си изкълчите глезена. Най-добрият подход са моментите на откровеност. Използвайте сгоден случай, за да поплачете на рамото на вашия близък приятел, помолете го за съвет, разкрийте му някоя ваша тайна. Трябва да е от лед, за да не събудите мъжа в него. Не забравяйте – за него вие сте забранен плод, съответно – най-сладкият.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара