На 21-и май, в 4:30 часа, Слънцето навлиза в знак Близнаци и ще остане в неговото царство до 21-и юни.

В този период очаквайте движение, разгръщане, информация и повече лекота в отношенията. Ще ни бъде по-лесно да споделяме, разбираме и търсим. Ще усещаме другите някак по-близки и познати. Новините ще ни догонват, а информацията съвсем естествено ще запълва въпросите с отговори. За наша радост или не, ще преминем през период, в който всичко ще си идва на мястото. Онова местенце във времето и пространството, в което Създателят създава най-доброто за нас. Съвършено и мъдро, Вселената ще ни поднася онова, от което имаме нужда или ще отдалечава от онова, което ни е излишно.

Доверете се на това време, наблюдавайте и приемайте.

Нищо повече! Тук няма място за контрол, очакване и планове. Приемайте всеки нов ден с радост и надежда. Той е миг разкош, носещ в себе си безброй възможности, преживявания, опит и уроци. Бъдете благодарни на всичко, което имате и ценете себе си и другите.

Сайтът на астролог Венета Матева

Подходящо е да потърсите стари познати, които не сте чували отдавна. Сега всяка среща, носи в себе си ресурс в личен и професионален план. Бъдете откровени пред себе си и споделяйте на глас мечтите си. Напишете онова което ви тежи или вълнува. Просто така, без очакване, но с вяра. Реагирайте на онова, което ви усмихва и пожелайте „хубав ден“ на скъпите си хора. Дайте частица от себе си на миговете живот и дишайте. Дълбоко и осъзнато, оценявайки собственото си съществуване тук и сега, като уникално творение на Създателя.

Хората родени под знака на Близнаци са любопитни и търсещи, с бърз ум и непокорен дух. Тези с Асцендент Близнаци имат много

живи и постоянно търсещи очи.

Те се свързват с другите бързо и не им е необходимо време за дълга адаптация. Ако имате планетата Меркурий близо до Асцендента си, вие притежавате много от качествата на знак Близнаци. За вас е важно да се движите и пътувате. Шофирате добре и имате развито чувство за ориентация. От вас стават

отлични търговци, писатели и журналисти.

Хората с Луна в Близнаци, умеят да общуват и много обичат да говорят по телефона. Тяхното оръжие е словото и дори застрашени те знаят какво да кажат и да бъдат разбрани. Слабост на знак Близнаци е липсата на постоянство и концентрация. Тези качества ще са по-малко проявени при наличие на силна земна енергия в картата.

Подходящи спортове за вас са тенис, карането на колело и всички спортове, свързани с подаване на топка.

Между 11-и 19-и юни, Слънцето ще има приятелска подкрепа от Сатурн. Дните ще бъдат подходящи за провеждане на важни срещи и разговори. Положителни резултати ще идват от проведени в миналото преговори. Периодът ще гарантира добра организация, изчистване на дребни проблеми и създаване на

нова структура в дела и отношения.

Най-привилегировани от новата подредба на планетите ще бъдат представителите на знаците – Близнаци, Везни, Овен, Лъв и Водолей. Хората с асцендент Близнаци и Стрелец могат да очакват повече енергия, желание за развитие и раздвижване на делата. Прекрасен период за нов старт в личен и професионален план, ще е след 3-ти юни.

Повече отдадени на почивка, съветвам да бъдат представителите на знаците Дева, Стрелец и Риби. Тях съветвам да се занимават с рутинни занимания и да проявят търпение към делата си.

На всички останали знаци пътуването на Слънцето през знак Близнаци ще донесе положителни емоции, добро настроение и късмет!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара