“Дядо Коледа бърза много, за да зарадва децата навсякъде по света, но все още има достатъчно време да изпиете хубава чаша чай в тишина и спокойствие, преди подаръците да са пристигнали.”

Така започва едно от стотиците послания, които фабрика в  малко градче Кьонец Германия изпраща под формата на порцеланови изделия по цял свят. Послания, предназначени да внесат топлина и коледния дух в дома на всички семейства по света. Местни се шегуват, че именно там е “Фабриката на дядо Коледа”. Но с какво те са по-различни от останалите производители на порцеланови изделия?

Стогодишна история и съхранени традиции

Зад марките KONITZ и WAECHTERSBACH Germany стои над стогодишен опит, комбиниран с иновативността в технологиите и любовта към порцелана, а създаването на трайни ценности е дълбоко заложено в основата на всички начинания и проекти на KONITZ.

Фабриката за порцелан KONITZ е основана през далечната 1909 г. в малкото градче Кьонец, Германия. Разполагала с четири кръгови пещи и първите продукти, чаши, халби и купи, се изнасяли главно за Англия. След Втората световна война, KONITZ се запазва като една от най-добрите и водещи фабрики за порцелан в Европа. Успявайки да се задържи на пазара, компанията създава широка гама от порцеланови чаши за кафе и чай, детски комплекти, сезонни артикули за Коледа и Великден.

Послания с всяка чаша

MUGS OF KNOWLEDGE – вълнуващи факти и знания в различни области на науката, като история, биология, астрономия, математика и други, изрисувани върху перфектен и в същото време изключително нежен порцелан. Най-добрият начин да зарадвате някой от близките Ви с по-изтънчени интереси, изпращайки му посланието, че науката е най-големия дар на човечеството и Вие ги цените!

HEART WARMING – приятелството и любовта имат постоянно място в асортимента на KONITZ. Чашите от тази серия имат нежна, изящна и стилна декорация. Подарък, който правите от сърце с едно единствено послание “Обичам те!”.

FLORA & FAUNA – с игривото си разнообразие природата винаги осигурява вдъхновение и радост. Чашите с принт на животни и цветя имат голямо присъствие в асортимента на KONITZ в широка гама от текстури, естествени шарки и мотиви от флората и фауната. Мотиви, които внасят лекота и жизнерадост в ежедневието.

COFFEE BAR – без значение дали е за кафето сутрин в къщи или в офиса, ще намерите подходящата чаша за вашата любима топла напитка. Формите на чашите от колекцията са специално разработени, за да са идеални за различните видове кафе. Конкретните форми дават възможност вкусът да се разгърне напълно и каймакът да се оформи идеално. Можете да се насладите на перфектното удоволствие.

MY FAVOURITE TEA – отделете малко време за почивка и се отпуснете с чаша чай. KONITZ ще ви помогне да намерите подходящата чаша за вашата любима топла напитка. Специално създадена, за ценителите на насладата от пиенето на чай, е чашата със специална цедка и капаче.

WINTER AND CHRISTMAS – Бъдни вечер и Коледа наближават и ни зареждат с нетърпеливо вълнение и приповдигнато настроение, което изпълва домовете ни. Селекцията коледни чаши са идеални за подарък и допринасят емоциите и коледният дух да се запазят за дълго.

Вече и в България

Тази Коледа вече можете да откриете най-популярните и актуални модели от марката KONITZ и в България в магазина на Кулински Комерс ЕООД, както във физическия намиращ се в гр. Варна, така и онлайн на https://kulinski.bg . Mожете да разгледате пълния асортимент от марката Konitz тук, както и всички предложения за подарък за Коледа, които ще бъдат намалени, седмица преди Коледа. Защото Коледа е празник, в който прекарваме времето си със семейството, създаваме красиви и топли спомени, които да останат завинаги. Весели празници на всички!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара