Сатурн, планетата на кармата, навлиза в знака на Водолей на 17.12. Усещате ли на къде е тръгнал светът? В случай, че не ви харесва посоката, в която се движат нещата, все още има време за преразглеждане!

От 21 декември 2020 г. нататък, след като Сатурн се установи трайно във Водолей, всички ние започваме пътешествие в бъдещето и връщане назад няма.

Сайтът на Цветелина Каменова

Транзити на Сатурн през периода 2020 – 2023 г.: 

21 март 2020: Сатурн навлиза във Водолей

1 юли 2020: Сатурн Rx влиза в Козирог

17 декември 2020: Сатурн навлиза във Водолей

7 март 2023: Сатурн навлиза в Риби

В свят, пълен с промени и живот, пълен с изненади, знаейки какво крие бъдещето може да ви помогне да застанете на челни позиции, по-напред в играта на живота! Ще имате възможност да се впуснете  в чисто нова реалност и да се възползвате максимално от промените, които тя е приготвила за вас.

Сатурн във Водолей транзитно значение

Сатурн представлява структура, ограничения и авторитет, а Водолей е знак на социалната общност и е силно хуманитарен знак. Идеята е, че всички ние сме част от една глобална общност, в която живеем и е време да започнем да осъзнаваме колко сме свързани помежду си. И това е хубаво нещо! Това означава, че не сме сами. Без значение как може да се почувствате понякога, вие сте толкова свързани, толкова неразделна част от всичко и всички. Това, което правите, мислите и казвате, се брои!

Едно е сигурно със Сатурн във Водолей: истината ще излезе наяве! Независимо дали става въпрос за религия, политика, образование, наука или финансови пазари. Това ще промени перспективата ни за добро! Най-голямата опасност от този транзит е фалшивият морал, догматизмът и фанатизмът: нещата стават грозни в името на Истината или някакъв друг висок и могъщ принцип.

Както винаги се случва, всяко  начало е трудно. С навлизането на Стаурн във Водолей ще изпитате по-тъмната страна на този транзит, докато не осъзнаете присъщите опасности и започнете да градите за по-добро бъдеще.

След като преживеем бурята, е време да вдигнем поглед  към хоризонта и да се запитаме: Каква е моята цел? Как искам да се разгърне бъдещето ми? Разберете какви принципи ще отстоявате. Сега наистина изграждате вашето бъдеще.

Как ще се отрази транзитът на Сатурн във Водолей на всяка зодия?

Сатурн навлиза във Водолей, донасяйки големи приоритетни промени за всички звездни знаци!

Овен

Влизането на Сатурн във Водолей активира вашия 11-ти дом на приятели, социални групи и споделени мечти. Именно Водолея управлява тези въпроси.

Транзитът на Сатурн представлява кулминация на вашите усилия във външния свят. Предизвикател-ствата, с които ще се сблъскате сега, са светски, което ви позволява да изпробвате новия си публичен образ.

Време е да започнете да  преследвате своята визия, да докажете своята стойност в по-голям мащаб и да спечелите уважението на вашата общност. Изразявайки директно своето мнение, вие ще станете неразделен член на обществото. Ако станете част от общност, която отразява вашите идеали, ще имате растеж. Можете също така да се присъедините към групи, които подобряват вашият имидж. Тъй като това е секторът на приятелството, всички нови приятелства, които създадете сега, ще са част от живота ви за дълъг период. За сметка на това, това фалшивите приятелства ще отпаднат. Тук е моментът да  вложите в работата и да превърнете мечтите си в реалност!

Добри въпроси, които да си зададете: За какво мечтая? Какво искам да допринеса в света? Кои са моите приятели? С кои общности искам да се свържа? Кои са моите хора – тези, които наистина споделят мечтите ми? Как мога да бъда активен член на обществото?

Докато Сатурн напусне Водолей през 2023 г., вие ще постигнете много на световната сцена и ще повишите обществения си имидж. Ще бъдете приети и дори приветствани като много уважаван член в избраните от вас социални кръгове и ще почувствате, че имате какво да допринесете за света. И ще имате солидни приятели съмишленици до себе си.

Телец

Преминаването на Сатурн във Водолей активира самия връх на хороскопа ви – 10-ти дом на кариерата и публичен имидж. С Водолей там ще бъдете възприемани като човек с визия, знания и високи принципи. Сатурн е тук, за да попита дали вашият професионален избор наистина отразява вашата визия и принципи. Ако сте се скатавали в ъглите, Сатурн може да доведе до падане от високо. Но ако сте влагали усилия с часове, трудът  ви ще бъде признат и възнаграден вероятно с титла, чест или повишение.

Старите модели и роли ще изчезнат, за да бъдат заменени с нови, като може да се окажете на кръстопът – пространство, пълно с възможности за кариера. В много отношения професионално ще сте жадни за нови хоризонти, нетърпеливи да откриете истинското чувство за призвание. Транзитът на Сатурн ще донесе повече отговорности и по-голяма видимост – както за вашите успехи, така и за неуспехи. Може да се наложи да търпите критика, докато тръгвате към нещо по-голямо, но това е съвсем естествено, докато намерите новите си ориентири. Може също така при някои от вас родител да преживява трудно време и се нуждае от вас да поемете някои отговорности. Ако е така, това е процес на съзряване, който ви помага да развиете собственото си чувство за власт и лидерство.

Въпроси, които да си зададете: Кой искам да бъда в очите на света? Какво е истинското ми призвание? В какво се крие моята житейска посока? Какви са моите успехи и неуспехи до момента? И къде искам да отида по-нататък? Готов ли съм да се справя отговорно с властта?

Когато Сатурн напусне Водолея през март 2023 г., можете да очаквате голяма промяна в кариерата или социалния си статус. Ще сте постигнали много на съществуващата си работа или сте поели в съвсем нова посока, съобразена с вашите житейски цели. Ще имате чувство за власт и майсторство и ще сте оставили белег в света по някакъв смислен начин.

Близнаци

Сатурн във Водолей активира вашия 9-ти дом, което означава принципите, по които живеете и които осмислят живота ви.

Сатурн ще ви накара да поставите под въпрос тези вярвания и най-вероятно ще преминете през период, в който нещата изглеждат безсмислени или където нищо не ви пали, както преди. Сатурн не е груб, той е учител. Нищо не се случва без причина по отношение на Сатурн. Така че, ако откриете, че губите част от вярата и ентусиазма си за живота, това е само защото сте призвани да разгледате по-задълбочено какви идеи ви движат напред и да изследвате неизследвана територия. Това ще ви даде ново усещане за цел и ще ви позволи да постигнете напредък в перспектива.

Започването на дълго пътуване или сериозно проучване ще включват житейски уроци с идеята да промени вашия мироглед и въпросите, свързани с пътуване, образование или вяра вероятно ще придобият все по-голямо значение през следващите няколко години. Всички трудности, които изпитвате на тези фронтове, са тук, за да се уверите, че преследвате само онова, което е в съответствие с вашия висш АЗ. Вече е добър период да се водят правни спорове. От друга страна, можете да разрешите всичко, което се е проточило. Ако се занимавате с издателство, време е да покажете своя авторитет.

Въпроси, които да си зададете: В какво вярвам? Какво би дало цел на живота ми? Как мога да развия интелекта си и да разширя хоризонтите си? Каква е моята визия за бъдещето?

Докато Сатурн напусне Водолея през 2023 г., вие ще сте израснали в интелектуален план и принципите, по които живеете живота си, ще бъдат тествани.

Рак

Транзитът на Сатурн през Водолей от март 2020 г. до март 2023 г. активира вашия 8 дом на хороскопа. Това е мястото на трансформацията, интимни отношения и споделени ресурси с партньор. С Водолей в тази позиция вие ще имате естествено принципен подход към тези въпроси. Присъствието на Сатурн през следващите няколко години предвещава сериозно изчистване на всички горещи точки – както емоционални, така и финансови – във вашите близки отношения. Уверете се, че сте безупречни и навременни по отношение на данъците или изплащането на заема през този период, независимо колко обременяващо  може да звучи. Ако даден финансов въпрос (или разделението на труда или имуществото) се влачи от известно време, той вече може да бъде решен. Това ще изисква упорита работа от ваша страна, но вие ще се чувствате много по-добре и по-мотивирани за това!

Следващите няколко години също ще ви подтикнат да очертаете ясни граници във вашите интимни отношения и да поемете отговорност за това, което се случва там. Това може да ви накара да се чувствате ограничени, но ще осигури стабилна основа за по-голяма близост и по-мощни връзки в бъдеще. Можете също да използвате това време, за да помислите за установяване на източник на пасивен доход.

Въпроси, които да си зададете: Честен ли съм с партньора си? Какви са нашите общи ценности? Нося ли твърде много / твърде малко финансов приход? Кои са границите, които няма да пресека? Почитам ли принципите си във всичките си финансови отношения с другите?

Лъв

За вас Лъвове преместването на Сатурн във Водолей активира вашия 7-ми дом на взаимоотношенията.

Другите хора са вашите най-добри учители през следващите няколко години. Този период ще тества вашите взаимоотношения на всяко ниво: интимни партньорства (като съпруг / съпруга), бизнес ( бизнес партньор), взаимоотношения с конкуренти, изпълнители и всички видове споразумения, които  сключвате.

С Водолей във вашия 7-ми дом вие подсъзнателно ще търсите някой, който има визия и цел и който може да ви научи на нещо и да стимулира ума ви. През следващите няколко години връзките ви ще узреят. Безсмислените такива вероятно ще отпаднат, а тези, основани на нещо вярно, вероятно ще се издигнат и ще заемат важно място в живота ви. Най-вероятно ще е време или да се обвържете с една важна връзка, или да я премахнете.

Въпроси, които да си зададете: Той / тя ли е моят човек? Готов ли съм да въздигна тази връзка на следващото ниво? Какво мога да науча от връзката си с този човек? Какво търся във връзките? Коя е другата ми половина?

Докато Сатурн напусне Водолея, тези връзки, които са преминали теста, ще бъдат наистина отдадени и солидни като камък. Ще имате истински партньор и учител до себе си. Ако една връзка отпадне сега, това ще ви освободи да намерите по-пълноценно партньорство.

Дева

Влизането на Сатурн във Водолей активира вашия 6 дом на ежедневни навици, работа и здраве. Това е вашето време да се справите с дългогодишни здравословни проблеми, да премахнете лошите навици и да намерите по-добър баланс между личния живот и работата. С Водолей в тази позиция вие естествено търсите смислена работа, която стимулира ума ви и ви позволява определени свободи. През следващите няколко години ще помислите по-задълбочено как да подобрите своя опит в този аспект. Ако се окажете в капан на работа, която мразите – или без работа – това е Сатурн, който забавя нещата, така че имате време да помислите по-задълбочено какво искате в работния си живот. Той ще се погрижи всеки ден да правите нещо смислено и ще ви подкани да подновите ангажимента си към собственото си благополучие преди всичко. Можете също така да се обърнете към хронични здравословни.

Това е отличен момент за създаване на навици за подобряване на живота, справяне с досадни проблеми и започване на добра тренировъчна и хранителна програма. Тъй като  6-ият дом управлява домашните любимци, домашният любимец може да допринесе за промяна в начина на живот.

Въпроси, които да си зададете: Каква работа намирам за смислена? Използвам ли ефективно и целенасочено времето си? Полагам ли правилни грижи за тялото си? Как мога да установя по-здравословен начин на живот? Как искам да запълвам времето си? Време ли е да делегирате?

Когато Сатурн напусне Водолея през март 2023 г., можете да очаквате по-добър баланс между личния живот и работа, по-смислена професия и по-здравословен начин на живот. Ще ще се чувствате по-здрави и щастливи.

Везни

Сатурн във Водолей активира вашия 5 дом на щастие, любов, романтика, творчество и деца. Това е мястото на радостта и себеизразяването и с Водолей там вие сте естествено най-щастлив, когато сте свободни да следвате сърцето си! Но сега, когато Сатурн също е там, любовта и романтиката ще станат сериозен въпрос. Ако сте се забърквали в безсмислени романтични връзки, сега може да мислите по-задълбочено за това, което ви прави истински щастливи. От друга страна, ако нещата на любовния фронт са били тихи, Сатурн ще доведе до важна любовна връзка (вероятно с някой по-възрастен или зрял), който ще ви научи на любовта и ще ви разкрие вътрешният свят на сърцето ви!

Може да се хвърлите в нов творчески проект сега и да измислите нещо значимо. Понастоящем децата също могат да изискват сериозно внимание и решаването на проблемите заедно ще помогне да се създадат по-дълбоки отношения с тях. Ако сте се правили опити да имате дете, сега можете да го постигнете.

Въпроси,които да си зададете: Какво кара сърцето ми да пее? Как мога да сложа акцент върху нещата, които ме правят щастлив? Изразявам ли се творчески? Смея ли да рискувам в любовта? Какви са моите възгледи за възпитание на децата?

Докато Сатурн напусне Водолея през март 2023 г., вие наистина ще чувствате със сърцето си! Ще усетите истинско щастие и ще откриете своя източник на лична радост. Възможно е да сте създали творческа работа, с която се гордеете, или да демонстрирате талантите си по безспорен начин! Ще имате и по-близки връзки с децата си.

Скорпион

Влизането на Сатурн във Водолей активира вашия 4-ти дом на сигурността, дома и семейството. Пригответе се за домашни и семейни дела. Ще ви трябва  повече време, докато подреждате къщата си в ред и създавате стабилна основа за вашия бъдещ растеж. С Водолей в дъното на хороскопа, вашият дом и семейство ще бъдат източник на духовна храна за вас. Сега Сатурн ще ви подкани да разберете по-добре корените си и да станете по-зрели, като поемате отговорности в дома, със семейството си или по въпросите на недвижимите имоти. Сатурн ще ви научи на самостоятелност и ще ви позволи да използвате вътрешната си сила като трамплин, от който да се изстреляте към предизвикателствата на живота. Ваш  родител може да преживее труден период, изискващ внимание и зрялост от ваша страна.

В следващите години е отличен момент да проучите родословното си дърво или да се подложите на дълбока терапия. На път сте да научите кой сте всъщност и че най-дълбокият източник на сигурност  се крие във вашия собствен дух.

Въпроси, които да си зададете: Откъде идвам? Кой съм аз дълбоко в себе си? Къде е домът? Какво ми трябва, за да се чувствам в безопасност? Как ме оформи семейството ми? Готов ли съм да развия по-голяма самостоятелност? Готов ли съм да пусна корени?

Докато Сатурн напусне Водолея през март 2023 г., вие ще придобиете абсолютна увереност в себе си и солидно чувство за принадлежност. Всички въпроси, свързани със семейството, дома или недвижимите имоти, които са се проточили, ще бъдат разрешени.

Стрелец

Транзитът на Сатурн през знака на Водолей активира вашия 3 дом на движение, учене, общуване и близко обкръжение. С Водолей, управляващ ежедневните ви дейности и пътувания, ще имате естествена жажда за свобода, знания и информация. Сега Сатурн ще премахне несериозните дейности и ще премести фокуса  ви върху тези  неща, които имат на какво да ви научат. В резултат на това може да станете по-сериозно настроени или да се върнете в училище. Вече можете да придобиете нови умения, да изпробвате идеите си и да затвърдите комуникативните си умения!

Време е да се заемете сериозно с влиянието, което искате да имате върху вашата среда, и да премервате думите и действията си в конкретни ситуации. Сатурн може също да тества връзката ви с братята и сестрите ви, като ви накара да бъдете до тях и да изградите връзка, основаваща се на принципи.

Въпроси, които да си зададете: Какво мисля? Как мога най-добре да предам идеите си? Как мога да повлияя на средата си? Има ли нещо, което искам да науча? Какъв е моят бизнес стил? С кого искам да общувам  ежедневно? Какви са фактите?

Докато Сатурн напусне Водолея през 2023 г., вие  ще сте извървели значителен път към утвърждаването си сред своите връстници и ще научите много за това как най-добре да общувате и взаимодействате с хората. Също така ще развиете своите интелектуални способности и ще можете да осигурите доказан опит за вашите писмени и комуникативни умения.

Козирог

Сатурн най-накрая напуска вашия знак – ура! Сега, когато личната трансформация е завършена, Сатурн навлиза във Водолей, за да се съсредоточи върху присъщата стойност и ресурси (доходи, таланти и ценностна система). С Водолей във вашия 2-ри дом на доходите вие ще имате чувство на вяра и визия по отношение на вашето финансово оцеляване. Тази визия ще бъде тествана сега. Сатурн може да доведе до ограничение във вашия паричен поток, като ви призове да преразгледате разходите си, да консолидирате активите си и да се съсредоточите само върху това, което има реална стойност. Ако сте прекалили с разходите, сега ще бъдете подканени да бъдете внимателни. Дори този период да се чувства по-малко изобилен, имате реална възможност да инвестирате в това, което има значение, и да изградите основа за бъдещите си доходи.

Сатурн ще тества вашите ценности и сега – тъй като когато ресурсите не са в изобилие, всички ние сме принудени да открием нещата, които наистина си струват нашите усилия, време и пари. Този процес ще разкрие кой и какво оценявате най-много и ще ви помогне да създадете основа на вашите ценности и принципи. Най-трудната част от този транзит е може би това, че може да ви накара да се съмнявате в собственото си достойнство. Но това  ще ви накара да откриете собствената си стойност за себе си. Можете също така да започнете да откривате, развивате и монетизирате неизползвани досега таланти като да започнете да изграждате солидна основа.

Въпроси, които да си зададете: Какво ценя най-много? Отразява ли животът ми моите ценности? Какво мога да направя, за да стане така? Правя ли най-доброто от себе си? Бих ли инвестирал в себе си? Какво вярвам, че си струва? Как мога да увелича доходите си? Как мога да намаля разходите? Как мога да се грижа по-добре за себе си?

Докато Сатурн напусне Водолей през март 2023 г., вие ще разберете каква е цената ви и ще имате по-голямо финансово разбиране. Ще сте ревизирали вашите финанси, разкрили таланти и ще намерите начини да печелите пари в съответствие с вашите ценности. Ще имате ново чувство за собствена стойност и няма да сте готови да се задоволите с по-малко, отколкото заслужавате.

Водолей

Закопчайте коланите  Водолеи, защото великият майстор  Сатурн влиза във вашия знак! Преживяхте период на изолация, изчиствайки отломките подготвяйки се за ново начало.  Време е вашето преобразяване да започне! Въпреки че през това време може да се изправите лице в лице с лични неуспехи или друга неприятност, няма от какво да се страхувате. Сатурн е справедлив учител и той иска само най-доброто за вас! Но той знае, че това не може да се случи без ангажираност, упорита работа и честност.

Сатурн във Водолей ще бъде строг с вас, ако сте се продавали евтино, лъжете себе си или се държите безотговорно към себе си и другите. Това е вашият момент да се приближите до истината, да се отдадете на важното и да започнете да живеете живота според вашите лични принципи. Ако проблем със здравето се появи сега, разглеждането му ще ви помогне да узреете и да определите правилните приоритети. Изборът, който ще направите през следващите няколко години, ще определи кой ще станете.

Въпроси, които да си зададете: Кой съм аз? Какво искам от живота? Способен ли съм на ангажираност, отговорност и зрялост? Каква визия информира начина, по който срещам света? Какво е важно? Каква е връзката с тялото ми?

До март 2023 г., когато Сатурн напусне вашия знак, вие ще имате блестяща, чисто нова идентичност.

Риби

Сега, когато бъдещето е неясно, е време да се свържем отново с това вътрешно чувство на вяра. Понякога Сатурн се проявява като скрити врагове, които получават надмощие, или като големи институционални преструктурирания, оставящи да се чувствате безсилни. Това е Сатурн, който ви ограничава от външния свят, за да може да се осъществи магическа вътрешна трансформация. Тихите периоди на съзерцание, молитва или медитация могат да направят чудеса за вас през следващите няколко години и дори може да имате най-трогателните си преживявания, докато сте сами, подновявайки вярата си. Тук работят големи духовни сили! Най-доброто, което можете да направите, е да се отпуснете и да им позволите да ви заведат до новата ви дестинация, доверявайки се на тяхната безкрайна любов и мъдрост.

Въпроси, които да си зададете: Какво трябва да пусна? Доверявам ли се на по-висша сила? Мога ли да намеря смисъл в сегашния си опит? Какво е най-хубавото в това да имаш повече време за себе си? Мога ли да простя и да продължа напред? Готов ли съм за нещо ново в живота си?

Докато Сатурн напусне Водолея, ще се почувствате по-леки. Ще оставите стар багаж, готов за приказно ново начало! Ще бъдете подложени на духовно посвещение и ще подновите връзката си с космоса. След като се изправиш пред вътрешните си демони, ще се почувствате по-добре.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара