Най-забавната лятна чуждоезикова програма FUNDAY SUMMER ADVENTURE  ще зарадва  всички свои почитатели с два нови езикови модула! Отваряме врати за децата, които изучават немски и испански език!

Предлагаме ви една уникална възможност за последните две седмици от лятната ваканция.

Към семейството на FUNDAY се присъединяват Frau Emmy и Sra. Obando, с които децата ще имат незабравими приключения от 29.08 до 09.09. Ще научат любопитни факти по темата на седмицата, ще обогатят речника си на  немски или испански език и ще започнат да използват свободно чуждия език в своята ежедневна комуникация.

Frau Emmy е завършила немска езикова гимназия и Немска филология в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Неразривно свързана е с немската културна и информационна среда. Има богат опит в работата с деца на различна възраст, прилага индивидуален подход към всяко дете.

funday

Sra. Obando идва в България от Никарагуа преди повече от 15 години. Носи учителската професия в кръвта си и много умело възбужда интереса на децата не само към майчиния ѝ език, но и към испанската култура и обичаи.

Посветили сме двете седмици на темата „Малките изследователи“. Под формата на учене чрез преживяване, проекти, наблюдения и научни опити децата ще опознават природата, космоса, битовото си обкръжение и ще научат как да опазват околната среда. Уникална по своето съдържание и организация, концепцията е разработена за деца на възраст между 5 и 10 години, а лексиката е адаптирана спрямо езиковото им ниво. Новите езикови модули са основно комуникативни. Децата, заобиколени от предизвикателства и възможности в прекрасна подкрепяща аудио и визуална среда, ще напредват неусетно по чуждия език като обогатяват всеки ден своите познания и лексика.

Нашата лятна програма е единствената в София, която предлага англо, немско и испаноезична среда. Децата потъват в изцяло чуждоезикова среда, което ще им позволи да свалят бариерите, да проговорят на чуждия език и постепенно да изграждат самочувствие при използването му.

Незабравимата ваканция с FUNDAY SUMMER ADVENTURE включва развлекателни следобеди с нетрадиционни спортни дисциплини, които позволяват на децата да си отпочинат умствено, както и ателиета по изкуства, в които  развиват креативност, сръчности и фантазия!

Тъй като местата за новите езикови модули са ограничени, ви предоставяме възможност да запазите място за своето дете, преди да ги обявим официално за децата от цяла София.

Можете  да запазите място на funday.bg. За повече информация 0899 900 705

Facebook Twitter Google+

0 Коментара