Лятото пристигна със стил, Слънцето е в Лъв. Този месец се пригответе да разпънете червения килим и да внесете в живота си стил, класа и блясък. Всичко това примесено със спонтанност и копнеж за истинска връзка с хора на вашата вибрация.

Овен

(21 март – 19 април)

Вие във вихъра на вълната, умеете да се възползвате от възможността да изпробвате нови предизвикателства всеки ден. Тъй като Юпитер е в Овен до октомври, вие имате неговата благословия да реализирате най-смелите си мечти — те имат потенциала да станат реалност!

Телец

(20 април – 20 май)

Постоянството е много важно, особено когато става въпрос за следене на бюджета . Не е лесно да кажете „не“ на поканите за летни срещи, за да минимизирате разходите си, но е необходимо, ако искате да постигнете целите си. Каквото и да спестявате през този период, бъдете сигурни, че си струва. Имате силата в себе си този месец да го осъществите.

Близнаци

(21 май – 20 юни)

Този месец кариерата ви е в светлината на прожекторите. В работата и в личния ви живот нещата не биха могли да бъдат по-сладки – почти сякаш живеете в романтичен филм. Около вас този месец ще витае магия.

Рак

(21 юни – 22 юли)

Независимо дали ви харесва или не, време е да излезете от черупката си. Доверете ни се: няма да съжалявате. С Венера в Рак в началото на месеца бихте могли да срещнете партньора на мечтите си по всяко време, независимо дали това означава чрез почивка или не. Без значение как изглежда това за вас, това е моментът да мечтаете.

 

Лъв

(23 юли – 22 август)

Няма сезон като сезона на Лъва! Когато Слънцето е в Лъв, никой не може да ви отнеме славата и популярността. Светлината на прожекторите и всички погледи са насочени към вас този месец.  Ще имате различни професионални възможности, които вероятно не сте очаквали. В любовно отношение вие сте готови за действие, но може да се наложи да изчакате още малко.

Дева

(23 август – 22 септември)

Голям заряд с енергия, мили Деви, определено ще усетите месеца различен.Готови сте за нови преживявания и социален живот. През този период трудно ще казвате „не“ на многото покани, които ще получите. Тук се крие най-приятната изненада. Така необходимата почивка ще дойде на преден план, много красиви и интересни мигове за приятно прекарване, хармония и почивка.

Везни

(23 септември – 22 октомври)

Ако има нещо, което Везните знаят за себе си, то е, че могат да бъдат изключително късметлии, когато става въпрос за печелене на пари. Този месец можете да се доверите на интуицията си, която ви накара да направите някои сериозни ходове в живота си. Независимо дали ще инвестирате в някой нов проект или на хоризонта е дипломиране вие ще бъдете във вихъра си.

Скорпион

(23 октомври – 21 ноември)

Не позволявайте на ежедневието ви да попречи на смислените ви взаимоотношения. Колкото и работата да може да вземе връх в живота ви, тя не трябва да засяга личния ви живот. Пропуснете неудобните разговори и преминете направо към същността. Обърнете внимание на личният ви и семеен живот. Ако сте необвързани този месец ще ви даде нови перспективи.

Стрелец

(22 ноември – 21 декември)

Колкото и да ви се иска да почивате и да избягате от рутината, ще усещате известен натиск по отношение на работа и дом. През този период е добре да използвате лидерските си умения в работата. Така желаното повишение или смяна на работа ще бъдат на една ръка разстояние.

Козирог

(22 декември – 19 януари)

Този месец може да се чувствате малко затруднени във финансово отношение -но все пак ще бъдете изключително щедри към семейството и близките си. Месец август дава заявка за красиви мигове, изпълнение с незабравими емоционални моменти.

Водолей

(20 януари – 18 февруари)

През този месец обърнете на приятелските и социални занимания. Въпреки че може да е предизвикателство за вас  да намерите време да се срещнете най-добрите си приятели все пак не се отказвайте. В интерес на истината този летен месец дава възможности да планиране така желаната почивка именно с най-близките ви приятели! Не отказвайте.

Риби

(19 февруари – 20 март)

Този месец ви дава шанс да правите каквото обичате. Живот заобиколен от хора и хобита, които ви свързват с най-автентичното ви АЗ. Вашата истинска трансформация започва, когато можете да откриете водача в себе си, който да бъде лидер за останалите и да постига все по-големи висоти.

 

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара