Inspire, първата концепция за бизнес клас салони за красота у нас, представи тенденциите в прическите за есен/зима 2019/20.

Фотограф: Катрин Христова, Коса: Creative Team Inspire за салони Inspire, Грим: Ивана Димитрова за Make up- Ivana Dimitrova

Традиционно колекцията е разработена в България от артистичния екип на марката и предлага салонни интерпретации на водещи цвят, форма и дължина. Визажистите на Inspire тази есен и зима работят основно в средните дължини на косата, като формата е предимно класическа, но с интересни препратки към ретро къдриците и по-ясното рамкиране на лицето.

Цветовете попадат в контекст от контрастни ежедневия и варират от магическо прасковено-медно с нежни коралови нюанси, през студен и техничен балеаж в кестен и млечен шоколад до луксозно пясъчно русо с платинен финал.

1 тренд: CORAL интерпретация

Коафьорите ни разтварят цвета на Pantone за 2019 LIVING CORAL в нежността на прасковените отблясъци и изящността на медта. Трептящият и в същото време мек оттенък, комбинира контрастно топлина и хладни нюанси, младежка свежест и изтънчена одухотвореност, за да подчертае динамиката на постоянно променящата се среда.  Опушено-металическият оттенък по дължините дава дълъг финал и зрялост на цвета. Подстригването е във форма на класическо каре, а сталингът подчертава скулите с ефектни ретро къдрици.

2 тренд: NUDE Brown Ombre

Студените нюанси отново са на върха на класацията в тенденциите този сезон. Визията на Inspire предлага дълбок тъмен корен, оцветен в интензивен кестен и млечен шоколад плюс прецизно преливащи дължини в платинено сиво и графит с леден оттенък.

Ефектът в този тренд е постигнат с авторската техника на оцветяване на  Inspire – color design, която дава възможност за адаптация на цвета спрямо всяка индивидуална коса. Визажистите на марката акцентират върху прецизното рисуване на воалите в предната част на лицето, запазвайки дълбочината в корена и хладната опушеност по дължините.

В миксът от техники разпознаваме с лекота елементи на балеаж и омбре. Стайлингът изцяло променя визията в два различни социални контекста – прав сешоар за елегантно делово излъчване и секси къдрици.

3 тренд NATURAL / Expensive-Looking Blonde

Русите цветове никога не излизат от мода, но тази есен се завръщат, загърнати в скъпоструващо палто от японска коприна. Цветовете са плътни и безкомпромисни, създадени в студената гама на пясъчно русо, платина, бежаво, опалово сиво и перла. Деликатно внесената релефност в цвета с прецизна техника на оцветяване color design придава изискан и скъпо изглеждащ ефект. Кичурите започват на милиметри от корена, което е обратната тенденция на дълбокия корен и се налага вече няколко сезона сред цветовете. Професионалните умения никога не са били толкова важни колкото в създаването на този цвят, невъзможен за постигане в домашни условия. Точната комбинация между динамичността и приглушеността на оттенъка го прави перфектен за всеки тип кожа.

Салони Inspire: Бизнес парк София, сграда 2; Младост, бул. Цариградско шосе 54Б, сграда GrafiX; Манастирски ливади, ул.Пирин 91

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара