Сцени от първия български аудиосериал “P.S. Някой трябва да плати“, създаден ексклузивно за Storytel България, оживяха в арт инсталация в столицата.

Автор на шпионското криминале е писателят и преводач Богдан Русев, а вълнуващата история е озвучена от гласа на телевизионния водещ Павел Владимиров. Аудиосериалът “P.S. Някой трябва да плати“ е част от постоянно разрастващото се портфолио на водещата стрийминг платформа, в която до момента има над 600 български заглавия. Специалната изложба „Сцени, които оживяват“ ще бъде със свободен достъп за посетители до 29 септември в Клуб за естетическо възпитание на артиста (КЕВА).

В рамките на изложбата почитатели на шпионските истории, медии и инфлуенсъри имаха възможност първи да чуят ключовите моменти в “P.S. Някой трябва да плати“ по време на официалното представяне на поредицата. Аудио-визуалната инсталация пресъздаде едни от най-знакови сцени от аудиосериала чрез експозиция от пет впечатляващи платна, на които могат да бъдат чути откъсите.

В медийното събитие взеха участие авторът Богдан Русев и гласът на криминалната поредица Павел Владимиров, които запознаха гостите със сюжетната линия. По време на премиерата се включиха и Лиза Василева – регионален мениджър на Storytel България и Ана Клисарска – издател на авторско съдържание с бранда Storytel.

Живеем в динамичен свят – времето е най-ценният актив, с който разполагаме, и в забързаното ежедневие всички ние търсим повече възможности, за да задоволяваме своя глад за качествено съдържание. Storytel дава точно тази свобода аудиосъдържание навсякъде и

по всяко време.

За нас динамичното разрастване на списъка със заглавия и създаването на аудиосъдържание на български език ще бъде приоритет и през следващата година. “P.S. Някой трябва да плати“ е само част от предстояща голяма поредица с оригинални аудиосериали в нашата стрийминг платформа “, каза Лиза Василева.

Сюжетът в “P.S. Някой трябва да плати“ се развива паралелно в две времеви линии – в миналото и настоящето, а тънката граница между тях постоянно се преплита в драматичен конфликт. В линията на настоящето действието се развива в началото на 2001-ва година, а  разказвачът е “Майкъл” – способен и

опитен агент

на P.S. (Personal Solutions – бел.авт.).

Той е част от компания с официална и неофициална дейност, а целта е  издирването и наказването на високопоставени членове на комунистическите партии от бившия Източен блок.

Образът от настоящето се среща с миналото, когато Майкъл е бил съвсем различен човек, но получава предложение – да съдейства за залавянето на бивше агент на Държавна сигурност – “фараона”, откраднал стотици милиони с финансова пирамида и избягал на екзотичен остров с нова самоличност. Майкъл има личен мотив за възмездие срещу него… Какъв е той  – слушай, за да разбереш…

Facebook Twitter Google+

0 Коментара