Лайфстайл блогърът Благомира Василева изпита революционния уред – Ултера в кабинета на Д-р Снежана Атанасова от клиника „ATA DERMA“ в Пловдив.

За първи път Благомира посети клиниката през месец май миналата година и тогава ѝ беше направена първата процедура.

Днес, година по-късно, когато блогърката отново се подложи за втората поред процедура – ултерапи, при направеното сравнение резултатът се оказа удивителен – горният клепач е видимо повдгинат и освежен. Освен това се оказва, че ултерапи е изключително устойчива във времето.

д-р Снежана Атанасова

Горният клепач е зона, която е проблемна за жените и често отпускането се оправя само със скалпел. Но Ултера доказва, че това може да се постигне и с уред в ръцете на естетичен дерматолог. Апаратът е създаден в Харвард и използва ултразвуковата енергия, за да стимулира образуването на нов колаген, което води до стягане на отпуснатите тъкани.

„Мисълта да се подмладяваш без скалпел, но с почти същия ефект, винаги ме е блазнела. Винаги съм искала да изглеждам максимално добре за годините си (38) и въпреки тях, но не с
цената на прекалено много интервенции. Не лице, което е прекалено изпълнено с обем, нито прекалено опънато, а просто изглеждащо естествено. От доста време търсех процедура, която да повлияе на една доста специфична зона – леко спадналия ми горен клепач. Освен това исках тази намеса да бъде максимално натурална и да подпомага естествените процеси на организма ми, а не да вкарва чужди „помощници“ в тялото. Исках да бъде и с максимално дълготраен ефект за кожата. Така, след дълго търсене и проучване, преди малко повече от година открих Ultherapy, а за мое щастие, резултатът от нея e видим до днес“, споделя Благомира Василева.

Видео от процедурата

Facebook Twitter Google+

0 Коментара