Кехлибарът подмладява, затова Kleraderm го превръща в главен wellness герой на най-добрите спа центрове.

Composizione ambra fondo bianco+logo

Новият за България бранд Kleraderm предлага продукти и терапии, базирани на уникалното действие на кехлибара, наричан още „балтийско злато“.

Дрениращият масаж, в комбинация с детоксикиращите свойства на кехлибара, стимулира микроциркулацията, премахва стреса и умората, балансира тялото и ума. Терапията е предназначена да подмлади структурата на кожата на лицето и тялото, както на дени, така и на мъже, на всяка възраст.

Масажът с кехлибар е предназначен да действа антистресово и оставя  усещане за бягство от реалността и рутината на ежедневието. Кехлибарената терапия освобождава от напрежение мускулите, пробужда съзнанието и сетивата. Заменя неприятните емоции с душевна хармония и баланс.

С кехлибарени екстракти се постига и чудесна хидратация при процедурите за лице.

Кехлибареният прах, поръсен по тялото, заедно с дестилати от цветя, освежава, омекотява и тонизира кожата, противодействайки на признаците на стареене.

Сред ритуалите на Kleraderm е използването на иновативен масажен продукт с мед, пудра от златен кехлибар и микс от благородни масла. В резултат на тази подмладяваща процедура кожата изглежда ревитализирана, гладка и „позлатена“.

При китайски масаж с кехлибарена сфера пък отрицателните йони стимулират кръвообращението, премахват физическото и емоционално напрежение, подобряват кръвообращението и така увеличават снабдяването на клетките с кислород. Скъпоценната янтарна киселина, естествено съдържаща се в балтийският кехлибар, прониква дълбоко в кожата, за пълно възстановяване.

Translucent golden copal nugget

Ценните качества на кехлибара са известни още от древността и са били част от традиционна медицина. Наред с останалите природни елементи, днес балтийската смола влиза в козметичните салони в сферата на високата ценова категория, носейки лукса и качеството на европейските и дубайски процедури в българските салони.

Терапията с кехлибар се препоръчва при клиенти със стрии, понижен тонус и затрудненa циркулация на телесни течности, както при такива с целулит, отоци и напрежение в мускулите. Процедурата с този природен дар е подходяща за хора, склонни към депресия и обърканост.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара