Броени дни ни делят от грандиозния филм-концерт Властелинът на пръстените, който ще бъде представен със съпровод, изпълнен от над 300 музиканти и хористи, тази събота в столичната зала Арена Армеец.

Bulphoto

След зашеметяващия успех на шоуто миналата година и своеобразната премиера на формата Movie in Concert за България, втората част от трилогията се завръща с още по-мащабна продукция.

За да събере стотиците артисти, които ще дадат нов живот на любимия на няколко поколения зрители филм, тази седмица ще бъде издигната най-голямата сцена, строена за подобно събитие у нас.

Bulphoto4

Вече усилено тече и подготовката на музикантите и хористите от съставите на Българско национално радио. Те репетират целодневно под специалните наставления на швейцарския маестро Давид Райц, обиколил редица страни по цял свят с шоуто. Освен на идеалното сработване и пълния синхрон между артисти, музика и картина, диригентът отделя ежедневно внимание и на необичайните партии, нетипични за симфоничен оркестър и правещи музикалното приключение, създадено от неповторимия Хауърд Шор толкова различно.

Bulphoto3

Музикално-филмовото изживяване ще бъде разделено на две части от приблизително 90 минути, като паузата за почивка ще трае около четвърт час.

Bulphoto2

Шоуто ще започне точно в 20:00 ч. на 19-ти декември, а вратите ще се отворят в 18:30. Организаторите молят всички посетители да бъдат навреме по местата си, за да може вечерта да е още по-приятна.

Билети на цени от 75 до 120 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg в цялата страна, включително и на 84 бензиностанции OMV, касите на EasyPay, билетен център НДК и касите на Арена Армеец.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара