Inspire привлича и развива най-добрите таланти в бюти бизнеса в България като инвестира сериозно в създаване на уникална екипна среда за развитие. Марката акцентира върху непрекъснато усъвършенстване на професионалните качества и осигурява на екипа си обучения в страната и чужбина – актуални подстригвания, форма и стайлинг, както и нови техники на оцветяване.

Професионалистите на веригата имат възможност да участват и във вътрешни конкурси и мотивационни програми, такива за развитие на лидерски качества, проекти със социално-отговорна насоченост, както и да се включат в ежегодните кастинги за Inspire Creative Team и да бъдат част от годишните артистични изяви – фотосесии, актуален look book за сезона, специални събития, колекции и други.

Кариерни възможности. От фризьор до лидер на екип, бранд експерт или дори посланик на марката – в Inspire има безброй истории на успеха, а марката предлага подкрепа и вдъхновение по пътя на успешната кариерна реализация за всеки свой служител.

Габриела Христова 

Inspire Ambassador и мениджър на салон Inspire:

 „За мен е изключително важна средата, която създаваме и споделяме в Inspire; това, че всички сме посветени на непрекъснатото усъвършенстване, обучение, на откриване на следващото „голямо“ нещо.

Габи е на 25 години, като от 5 години е част от екипа на първите бизнес клас салони у нас – Inspire. Преди това учи в УНСС, но знае, че не това е бъдещето, което иска. Фризьорството е нейната съдба и мисия в живота. Преминава последователно през всички кариерни стъпала в Inspire – фризьор, team leader, мениджър на салон, за да стигне до най-високото ниво: Inspire Ambassador.

„За мен фризьорството е преди всичко мечта и амбиция за непрекъснато развитие. Понякога е много важно някой просто да застане до теб и да те кара да усещаш тази мечта споделена, възможна и жива. Без гръмки обещания, съвсем в сегашно време, да ти даде всеки ден истинско вдъхновение и подкрепа да я сбъдваш по най-красивия възможен начин. Inspire e мой партньор в това вълнуващо пътешествие и за мен е гордост да виждам името си до марка, готова да направи всичко за професията и сбъдването на мечтите ни.“

Яница Томова, Лидер на екип салон Inspire

Яница е на 27 години. Преминава през различни сфери, докато открие своето призвание в лицето на фризьорството. Веднага след като завършва обучението си, започва работа в салон Inspire преди 5 години. От една година е Team leader в локацията на веригата в Бизнес парк.

 „В Inspire съм от 5 години. Промених се много. Промяната настъпи от момента, в който започнах да се занимавам с фризьорство. Станах доста по-отговорна и дисциплинирана. Научи ме да бъда по-търпелива и да броя до 10 преди да говоря. Освен, че Inspire те развива като личност, ти дава и усещане за подреденост и дисциплина. Усещането е доста приятно, когато гледам как всички едновременно творим, а клиентите се възхищават.

Вярвам, че ръцете са продължение на мисълта. Харесва ми да мисля творчески, харесва ми да си представям косите на клиентите по време на диагностиката, а след това и да ги сътворявам. Доказвам всеки ден на себе си, че аз мога, именно това ме вдъхновява повече. Избрах професията, защото това е най–голямата ми страст – косата, и най-вече да творя.
Зареждам се всяка сутрин, влизайки в салона. Знам, че всеки ден ме очаква ново предизвикателство. Знам , че всеки ден уменията ми стават все по-добри.

Това е животът ми.

Джули Георгиева, Лидер на екип салон Inspire

„В началото когато тръгнах по този път не осъзнавах всъщност колко отговорна професия е това, но го усещах като моята професия.. А сега смело мога да кажа, че съм щастлива, че следвах мечтата си толкова упорито, колкото и да ми е било трудно понякога. Чувството да видиш клиента щастлив и доволен от това, което си сътворил с косата му е неописуемо. Това ме крепи и вдъхновява всеки ден. След един ден, изпълнен с много работа и динамика, колкото и да съм уморена, като видя усмивката на лицето на клиента, забравям за умората. Това е изкуството в нашата професия и това, че сутрин ставам с усмивка за работа и отивам с желание е най-хубаво!

Джули е на 27 години. Преминава през различни салони, преди да стане част от екипа на Inspire преди 5 години. За нея фризьорството е призвание и неслучайно има символично татуирана ножица на ръката. От една година е лидер на екип в салон Inspire- Бизнес парк.

„За мен чувството да съм част от тази марка е гордост! Представлявайки тази марка, която стои зад гърба ми във всеки един момент, е наистина голяма отговорност и чест! Стремя се всекидневно да оправдавам очакванията към менInspire за мен е не просто работа, а истинско вдъхновение, страст, отдаденост и гордост! Inspire е част от моето семейство, без която не мога. Обичам Inspire и всичко в него. Стига да имаш хъс и желание за развитие, марката ти отваря всякакви врати. От теб самия зависи точно до къде ще стигнеш!Inspire за мен с сбъдната мечта!

 Научи на inspirebg.com как да станеш част от екипа на Inspire.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара