След колаборациите с Crazy Horse и Christian Lacroix, от Aubade избраха да съчетаят тяхната креативност и дързост с тази на холандското авангардно дизайнерско дуо Viktor&Rolf. Резултатът е изключителна капсулна колекция.

И двете марки имат обща любов към цветовете,  флоралните принтове, тюла, бродериите, дантелата и Париж. Между тях има и множество прилики по отношение на вдъхновението, което прави жените уникални, силни и съблазнителни, като ги откъсват от класическите кодове на женствеността.

The Bow Collection е сътрудничество между двете марки, както и между бельо и мода, представяйки панделката по един по-живописен, модерен и изискан начин. Уникалните бродерии, съчетани с вечно модерните цветове, представят колекцията като изключително женствена, чувствена, елегантна и дори леко дяволита. Перфектното съчетание между две модни къщи и между бельото и висшата мода.

За проекта Victor&Rolf се доверяват на известната холандска фотографка Viviane Sassen – тяхна близка приятелка и бивша муза на дизайнерската къща. Нейните съблазнителни и чувствени фотографии, където лицата на моделите са заличени и черно-бялата кампания на Aubade, въплътена отново от модели без техните лица, могат да се възприемат като покана за всяка жена, която би се идентифицирала в извивките на телата, провокиращи въображението.

The Bow Collection  е модерна, но класическа, женствена, шик и чувствена.  Панделката, често повтарящ се мотив от почти четвърт век, е в центъра й. Вечна емблема на висшата мода, тя добавя женственост и дързост, и присъства във всички девет артикула от колекцията. Емблематичната бродерия се смесва с елегантността на прозрачния изчистен тюл. Лазерно изрязаните детайли флиртуват със сатенените панделки, които украсяват предната и задната част на всички артикули. Колекцията е достъпна в два цвята: Soir-шикозно черно – емблематичният цвят на Viktor&Rolf, и Bonbon Pink- чувствен и женствен розов цвят.

 

Мъжете също няма да се чувстват изоставени. Viktor&Rolf  x Aubade предлагат три вида памучни боксерки на същата тематика.  Поставени под светлината на прожекторите, към мъжкото бельо нe e добавена споменатата по-горе панделка, а за господата има няколко други забавни мотива като шапки, бастуни, мустаци и папийонки.

Колекцията ще е налична от 19 юни в бутик My Lingerie by Provoke (ул.“Леге“№5). L My Lingerie by Provoke се предлагат бельо и бански на Dsquared2, Moschino, Michael Kors, Ralph Lauren, Guess, Coco Rave, Paramidonna, NL4YOU и много други.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара