Несъмнено най-популярните и гледани филмови награди в цял свят са Оскарите. Всяка година те се превръщат в моден подиум, на който всички участници се надпреварват кой ще блесне повече със своята дамска рокля. Предлагаме ви да надникнем в този лъскав свят на известните личности и да отбележим едни от най-добрите попадения в него.

Ще започнем с актрисата Чарлийз Терон, която прикова всички погледи около себе си, носейки дълга официална рокля с дълбоко V-образно деколте в огнено червен цвят, което от години насам си остава класика, сто процентов сексапил и несравнима женственост.

Триумфът сред дамските официални рокли безспорно беше дълга черна дамска елегантна рокля с омекотен обръч на Дорит Мус, която е катоистинско произведение на изкуството, излязло от платно на художник.

Известната актриса Кейт Бланшет се появи на червения килим с изключително ефирна и нежна официална рокля в небесно син цвят, декорирана навсякъде с изкуствени малки пеперуди. Феновете на звездата я определиха в социалните мрежи за истинска фея на красотата.

Екзотичната кино актриса Приянка Чопра пък от своя страна беше заложила на строго елегантна бяла вечерна рокля, изработена от коприна и украсена с дантелени елементи към края.

Даян Крюгер на свой ред се отличи с различния модел рокля, появявайки се с изключително красива дамска дълга рокля в цвят бордо, украсена с множество ориенталски елементи по себе си. Така тя доказа, че няма притеснения да се отличи от класическото и да прибегне към по-нестандартното.

Станалата известна на скоро актриса Маргот Роби пък блестеше на церемонията със златна дълга официална рокля с дълбоко деколте в древногръцки стил. Поради големия интерес към нея, американските стилисти предложиха няколко варианта на подобни дамски рокли онлайн на почитателите, които са се вклюбили в нея.

Актрисата Алисия Викендър беше една от малкото известни личности, които посмяха да се появят на церемонията с най-обикновена, класическа къса дамска рокля. Тя беше избрала модел с къси ръкави и максимално изчистен червен плат.

Нежната Ейми Адамс също беше в центъра на събитието, тъй като тя се появи с доста известен модел официална рокля онлайн в бледо лилаво и воал с множество ефирно подгънати парченца плат.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара