След като се завърна от дълъг престой в Гърция, Деси Банова показа колко е важно да подготвим качествено кожата за есента, като неутрализираме натрупаното вредно въздействие на слънцето. Тя бе лице на демонстрация на power процедура по време на 10-тия рожден ден на испански козметичен лидер.

По време на изисканото събитие на Skeyndor имаше специално награждаване за козметици. Те бяха удостоени с награди за приноса си към утвърждаване на правилната грижа за красотата.

Специален гост на юбилея беше Джорди Морсийо – син на основателя на испанския козметичен лидер и CEO на компанията, който пристигна специално от Барселона за юбилея. Той си партнира с един от най-уважаваните гримьори с 20-годишен опит в Испания Давид Молина, който работи със звезди като Адриана Лима, Хайди Клум и много други.

Събитието бе уважено и от чаровната дама Мария Силвестър, както от много бюти инфлуенсъри, сред които Галя Симеонова и Ралица Константинова.

Експертите съветват при прехода между лято и есен да зареждаме кожата си с енергийни съставки, като кислород, ретинол, витамин C и хиалуронова киселина. Но за да може ефектът да е дълготроен, е нужна и качествена диагностика.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара