Какво представлява биоревитализацията BioRePeelCl3 или дермалното подмладяване без убождане.

Д-р Микелини как достигнахте до формулата за биоревитализацията по вашия метод?

Както често се случва, добрите идеи се раждат от нищото. Чували ли сте за щастливата случайност? Аз от дълго време работех върху усъвършенстването на TCA (трихлороцетна киселина) базиран продукт и получих вдъхновение за двуфазен, оцеветен продукт, когато чух по радиото за  маслен екстракт от японско синьо цвете.

Каква е тайната на женската красота?

Да бъдете в хармония със своето тяло и ум, да се грижите за красотата, но да не пренебрегвате някои дефекти, които  правят личната красота  уникална

Как се озовахте в това поле на науката?

Аз открих себе си в този сектор или пазар, като мениджър производство в новосъздадена компания, която произвеждаше козметични продукти и това се дължеше на дипломите ми по фармацевтична химия. Станах предприемач в момента, в който реших да представям сам своите идеи и качеството на продуктите и методите си вместо това да правят други хора.

Вашият метод е много успешен, а какво ново да очакваме от вас в близко време?

Ще направим специално представяне в София на нашия нов продукт BioReHydra, хидрофилен серум след третиране, високо технологичен… но нека не издавам повече. Имам на ум други 2 или 3 продукта, като например депигментиращ продукт но ще видим кога ще го представим към момента сме концентрирани върху BioRePeelCl3.

Известно е че всяка новост в козметологията има своя „златен период“ след което често излиза от мода. Мислите ли че вашия метод няма да излезе от употреба?

Има някои примери за дълго просъщестрвували продукти, които повече от 10 години продължват да се радват на продажби и интерес. Ние знаем че златните времена траято около 5 години а ние сме на пазара от 18 месеца така че имаме време, но не се тревожете , подготвени сме за конкуренцията!

Каква е вашата визия за красотата?

Моята визия е красотата да се надгражда чрез прости методи и да се полагат грижи за цялото тяло.

Вие сте млад, богат, известен и жените ви обожават, какво остава да свършите?

Благодаря ви, но не съм чак толкова богат и известен, аз съм просто човек фокусиран върху проектите си. Работя усилено за да развивам този бизнес, така че към момента е важно да израствам заедно с него, като не забравям да отделям време за себе си и моята приятелка.

Имате ли хобита? Как прекарвате свободното си време?

О, да разбира се! Обичам да пътувам много и съм луд по риболова, който практикувам директно от моята лодка. Може би ще си купя по-голяма яхта идното лято, това също е част от плановете.

Какъв е съветът ви за разхубавяване, който ще отправите км българските жени?

Хранете се здравословно, спортувайте, забавлявайте се и намирайте време за себе си и разбира се … BioRePee!

Биоревитализация у нас прави д-р Олеся Велинова в Persona. Създателят й, Д-р Карло Микелини ще демонстрира новият метод за дермално подмладяване в понеделник, 25 март, от 11 часа в зала „Киото“ в хотел „Маринела.  

Facebook Twitter Google+

0 Коментара