Ние сме авторите на всеки следващ момент.

Съвременната наука и вековните духовни традиции са единодушни за едно: това, което мислим и чувстваме, е определящо за нашето здраве и качество на живот. „Дзен и изкуството на щастието“ ни показва как да живеем щастливо в настоящия момент, да приемаме изпитанията като най-добрите учители и да създаваме предпоставки за щастлив и пълноценен живот, без мрачни мисли и чувства.

Крис Прентис се основава на философията на Дзен будизма, която прилага в личния си живот. Ще научите как да се приспособявате към неизбежните житейски промени, как да се справяте със стреса и как да създадете лична философия, която ще ви бъде опора във всичко.

Крис Прентис е съосновател и директор на Центъра за лечение на зависимости в Малибу, Калифорния, както и автор на „Алкохолизъм и лечение на зависимости: холистичен подход към пълно възстановяване“. Той е написал десетки книги, свързани с китайската философия и личностното израстване. Световноизвестен е със своите интерпретации на „И Дзин“, което прави древната и понякога трудна за разбиране материя лесна за използване и прилагане. Прентис е водил семинари за личностно развитие в Южна Калифорния и е написал, продуцирал и режисирал игрален филм. Живее със съпругата си Лин в Малибу, Калифорния.

Новите книги на AMG Publishing

Facebook Twitter Google+

0 Коментара