През последните няколко години на пазара упорито се налагат матиращите червила. Никой не оспорва семплата им красота и дълготрайния ефект, но ако искате да добиете изключително неустоим и съблазнителен вид, ви трябва гланц за устни.

Качествени марки

Богатото разнообразие от продукти ще задоволи всякакви вкусове по отношение на цвят и консистенция. Все пак има няколко малки трикове, които ще направят устните далеч по-сочни и цветни.

  • Хидратация: ежедневното поддържане и хидратиране на нежната кожа на устните ще ги подготви за грима, който сте избрали. Той ще стои по-хубаво и ефектът му ще бъде по-дълготраен. Няма как да очаквате това от напуканата и дехидратирана кожа. Винаги трябва да имате, покрай всичките червила и гланцове, поне един балсам. Ако е с приятен аромат и лек нюанс – резултатът ще е чудесен. Тогава можете да го използвате дори вместо червило в най- забързаните моменти. Така ще изглеждате красиви и ще се погрижите за здравословния вид на устните.
  • Ексфолиране: нежните абразивни частици ще отстранят мъртвата кожа и ще подготвят перфектно нежната повърхност за грим или хидратиращ продукт. Можете дори да използвате натурални продукти, които в добавка са и много вкусни, например едро захаросан мед.
  • Основа: когато нанасяте основа за грим, не пропускайте и устните. Това ще удължи цвета и същевременно ще запази влагата в тях.
  • Молив: дори и плътните и красиво оформени устни, биха имали полза от молива. Той ще запази контура перфектен и няма да позволи на червилото и гланцът да се размажат.
  • Червило: има гланцове с изключително наситени цветове и по-плътна текстура, които стоят перфектно. Но, ако нанесете тънък слой червило в подходящия нюанс преди гланца, ще си осигурите допълнителна издръжливост на продукта.

Лак за устни

Всеки е използвал лак за нокти, но какво е лакът за устни?! Това е допълнително обогатен гланц, който стои тежко и покривно. Цветът е значително по-интензивен и дори блясъкът да изчезне след няколко часа, устните ще си останат обагрени в съответния нюанс. Изключително подходящ за вечерен грим, с изискани и интензивни цветове.  И все пак винаги можете да го сложите в дамската чантичка и по всяко време да освежите ефекта.

Брокат

Допълнителното поставяне на брокат, специално предназначен за грим, ще осигури звезден блясък на макиажа. Той е подходящ, както за устните, така и за клепачите. Все пак не прекалявайте. Дори и вечерният грим трябва да е стилен и премерен. Цветовете със сигурност трябва да са по интензивни, за да останат забележими, но изберете кое да подчертаете. При силно гримирани очи останете по-пестеливи по отношение на  устните. При бляскава визия, готова за целувки, слой сенки и спирала са достатъчни.

Качествени продукти за устни от магазин За човека.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара