Лансирана през 1980 година, първата формула на Ecological Compound се превръща в легендарен продукт и бестселър на SISLEY, от който се продава 1 опаковка на всеки 5 секунди по света!

Повече от четири десетилетия по-късно, Лаборатории SISLEY представят новата усъвършенствана формула на Ecological Compound, в която прилагат най-новите открития за микробиома на кожата и нейната естествена защитна система.

Ecological Compound Advanced Formula е универсална грижа, която се адаптира към нуждите на всеки тип кожа, за да подпомогне оптималното й функциониране. Тази уникална формула, известна с високоефикасния комплекс от пет растителни екстракта (азиатска центела, женшен, хмел, хвощ, розмарин), сега е обогатена с две нови ключови съставки (екстракти от репей и блатен тъжник).

Ecological Compound Advanced Formula осигурява следните действия:

  • Подпомага балансирането на микробиома и стимулира естествените защитни механизми на кожата. Кожата е по-устойчива и по-способна да се защитава от вредните въздействия на околната среда,
  • Спомага за възстановяването на оптималните жизнените функции на кожата. В резултат тя е ревитализирана, тонизирана и сияйна.
  • Дълготрайно хидратира и подхранва кожата, осигурява комфорт и еластичност.

Балансирана, подсилена и ревитализирана, кожата е по-устойчива и с видимо подобрени качества!

Ecological Compound Advanced Formula е универсална основна грижа, подходяща за мъже и жени на всяка възраст и със всеки тип кожа. С лека и немазна флуидна текстура за ефект „втора кожа“, която попива бързо, оставяйки матов завършек.

Начин на употреба:

Нанасяйте всяка сутрин и вечер на чиста и суха кожа на лицето и шията с нежни масажни движения. Може да се нанася самостоятелно или преди всеки друг продукт за грижа за кожата.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара