Лидерът в изходящия ни туризъм Емералд Травел представи своите програми за Сезон 2023 на зрелищна презентация в рамките на най-голямото туристическо изложение у нас „Ваканция и СПА“ миналата седмица. Туроператорът очаква значителен ръст в броя на клиентите си до края на годината.

Египет

Екипът от експерти на Емералд Травел презентира в София пред своите български и чуждестранни партньори актуалните тенденции при ваканциите в Турция, Египет, Тунис, Северен Кипър, островите Санторини и Мавриций. Това са и най-предпочитаните дестинации в портфолиото на водещия ни туроператор.

Египет

От Емералд Травел прогнозират сериозен ръст на почиващите тази година в сравнение с 2022-ра –

Мавриций

Основно предимство на Емералд Травел са собствените вериги чартърни полети до топ курортите в Средиземноморска и Егейска Турция. Всяка седмица през новия летен сезон ще се изпълняват многобройни директни полети от четирите основни български летища – София, Варна, Бургас и Пловдив. Поради големия интерес към ваканциите в Северна Африка, туроператорът увеличава и броя на чартърите си до Египет и Тунис през пролетта и есента.

Египет

Друга привилегия на Емералд Травел е безспорно най-богато портфолио от хотели за всички дестинации. Огромна част от най-реномираните хотели се предлагат на българския пазар единствено от Емералд Травел и на ексклузивни цени. Цели 78 от тях бяха представени на международното изложение „Ваканция и СПА“.

Тунис

Благодарение на доверените си партньори от чужбина, туроператорът осигурява високо професионално ниво на обслужване на място в курортите. Комфортът на клиентите е гарантиран от представители с български език, които са на разположение на гостите през цялото време.

Сред публиката в голямата зала за презентации в Интер Експо Център бяха ученици от Професионалната гимназия по туризъм „Д-р Васил Берон“ във Велико Търново и любимата на всички поп звезда Поли Генова, която реализира видеоклипа към най-новата си песен със съдействието на Емералд Травел, а снимките за него бяха правени в Анталия.

Програмите на Емералд Травел за почивки и екскурзии през 2023 можете да видите ТУК

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара