Най-обичаното кулинарно риалити в България Hell’s Kitchen стартира новия си, пети, сезон тази вечер в 20,00 не с два, а с три отбора. Осем популярни личности влизат в новия звезден тим. Сред известните участници има телевизионна водеща, певица, риалити звезда, поп-фолк изпълнителка, културист, журналист, инфлуенсър и актьор. Шест от звездите вече са показали какво могат в кухнята в „Черешката на тортата“. Социалните мрежи са залети с предположения за имената им, но кои са те ще стане ясно в първия епизод на кулинарното риалити.

„Новият пролетен сезон за NOVA вече започна повече от успешно. С много добрите резултати на „Един за друг“, прекрасните резултати от „Като две капки вода“ от снощи. Ние няма накъде да ходим – трябва да забием третия пирон – със старта на третото голямо шоу за телевизията през този сезон и аз вярвам, че това ще се случи тази вечер от 20:00 ч.“, заяви тази сутрин в ефира на “Здравей, България” продуцентът на Hell’s Kitchen Витомир Саръиванов.

„Ще има много изненади! Започваме със звездния отбор и със забавни игри. Ще се смеем много – има големи образи тази година, има и хора с високи заявки, работили в ресторанти със звезда „Мишлен“. Един от участниците се е състезавал в Hell’s Kitchen Бразилия. Тази година ще събера и звездното трио. Зрителите ще ме видят заедно с кулинарния експерт шеф Андре Токев и кулинарния самурай шеф Петър Михалчев“, разкри шеф Виктор Ангелов в интервю за “Събуди се”.

18-те кандидати за победата в Hell’s Kitchen България ще се изправят в епични битки, за да спечелят доверието на шеф Ангелов и голямата награда от 100 000 лева.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара