На 20-и февруари, планетата на любовта и хармонията Венера, ще прекрачи прага в дома на знак Овен, оставайки в неговите покои до 17-и март.

Венера в Овен 2023

За принцесата на зодиака Венера предстои един по-горещ и динамичен почти цял месец. Подозирам, че вече насладила се на топлите чувства, комфорт, спокойствие и скука в знак Риби, сега тя търси приключения и сцена.

Сайтът на астролог Венета Матева

Сега Венера в знак Овен ще трябва да бъде по-активна, дейна, говореща, показваща и доказваща. Венера отговаря за любовта, бизнес и личните ни отношения, изкуството, разбирателството и хармонията между хората. Тук на нея ще ѝ се наложи да бъде „мъжко момиче“, което има цели и иска да ги постигне на всяка цена. Венера ни кара да бъдем дипломатични, но енергията в знак Овен ни дава мотивация, заряд и желание за победа.

Сега трябва да бъдем внимателни и осъзнати. Венера е нежна, крехка и добронамерена. Тя ще се изправи пред високите изисквания, вероятен гняв и войнствената енергия на знак Овен. Това разминаване с нейната природа е възможно да донесе тук на земята напрежение, изостряне на конфликти, прибързани решения и излишни действия. Ще липсва отстъпчивост и разбиране.

Между 24-и февруари и 7-ми март, Венера ще се радва на компанията на големия и могъщ Юпитер. В негативен план това може да предизвика повече бързане, изчерпано търпение и липса на съчувствие. В политически план засилване на имперски амбиции, агресия, прибързани действия и желание за надмощие.

Знаейки това, нека бъдем

подготвени и отговорни към себе си и другите.

Нека осъзнаем персоналната ни възможност да правим избори и нека те бъдат добронамерени, позитивни и красиви. Избягвайте в този период да влизате в спорове, кавги, интриги и безсмислени разговори. Избирайте приятни хора със сходни на вашите интереси и разбирания. Започнете занимания с дела, които дълго сте отлагали. Продължете онова за което в последно време не ви е стигало времето, а толкова много винаги сте искали. Започнете спорт. Излизайте повече сред природата и правете дълги разходки. Изберете енергията на знак Овен в реализация и се насладете на нейната сила. Пресявайки възможностите в живота си оставете настрани тези, които нямат потенциала да бъдат развити и реализирани. Посрещайте всеки нов ден с пламъка на знак Овен и с любов преминавайте през него с възможностите на Венера и нейната топлина.

Заряд, динамика и събития ще имат най-много представителите на знаците

Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей.

До 17-и март, те имат прекрасна възможност да стартират нови занимания и отношения, както и да вземат решения да приключат със съществуващи.

Транзитът на Венера през Овен няма да окаже пряко влияние на Скорпионите и Девите. Те могат без притеснения да продължат заниманията си.

Рибите могат да очакват резултати от делата си. Време е да събират плодовете на труда си от последно време.

Телците, ще се радват на попътен вятър в личен и професионален план.

За Раците, Везните и Козирозите, периодът ще е най-труден. Те трябва да избират внимателно заниманията и компаниите си. Съветвам ги да избягват прибързани решения и да проявяват повече търпение към себе си и другите.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара