Представяме ви JUVENA – швейцарската марка,  чиито учени вече близо 70 години изследват кожата и процесите, които водят до стареене, със забележителен успех.

Резултатът е широка гама продукти грижа за лице и тяло, които вече можете да намерите и в България – в Salon Olfactive на бул. “Патриарх Евтимий” 45 в София.

JUVENA е първата в света козметична марка, която успява да интегрира потенциала на стволовите клетки в грижата за кожата с революционната технология SkinNova SC. И на практика да създава нова кожа!

В JUVENA вярват, че младежкото излъчване е свързано с отношението към живота и поведението. Мислите, размахът, блясъкът в очите и на кожата на една жена заедно създават цялостната й привлекателност. Целта на JUVENA е да направи вътрешната сила на всяка жена видима на повърхността чрез външната ѝ красота – независимо от възрастта ѝ.

Пионерският дух, съчетан с швейцарска прецизност, създава превъзходни технологии и  иновации против стареене, които правят визията за младежко излъчване реалност на всяка възраст. За жените,  които знаят, че времето е равно на опит, а опитът създава характер, че младостта е отношение, а не просто външен вид. За жените, чието време е сега.

JUVENA e първата марка в света, която през:

  • 50-те създава два богати крема с лека текстура: Creme Juvelia и Active Moist;
  • 70-те влага слънцезащитен филтър в дневен крем;
  • 80-те използва витамин Е в грижа за кожата;
  • 90-те поставя началото на ново поколение продукти с коензим Q10;
  • в началото на XXI век интегрира потенциала на стволовите клетки в технология за грижа.

През 2004 г. JUVENA празнува своята 50-годишнина и представя революция: въвеждането на технологията SkinNova в козметиката. Тя води началото си от медицината на интензивните грижи, където успешно се използва за създаване на кожа.

През 2009 г. научните изследвания на JUVENA откриват пептида StemCell. Симбиозата между  SkinNova и изследванията на стволовите клетки се превръща в SkinNova SC Technology – нова ера в грижата за кожата. С нея може да се създаде свежа, нова кожа!

SkinNova SC Technology

JUVENA изследва процесите на стареене на кожата и открива, че източникът на свежа, нова кожа се крие в спящ режим във възрастните стволови клетки и събуждането й зависи в огромна степен от качеството на микросредата на клетките. И новата технология е тук, за да създаде идеалната микросреда за всички клетки в кожата.

Пептидът StemCell активира собствените стволови клетки на кожата – по такъв начин, че те се обновяват, сякаш с натискането на бутон, така че се образуват много нови кожни клетки. Тук технологията Skin Nova отново влиза в действие, защото осигурява идеалната микросреда за новите и съществуващите клетки да се развиват по най-добрия начин. В същото  време потенциалът за обновяване на стволовите клетки през целия живот е защитен.

Резултатът е изумително ефективен и щадящ кожата принцип на клетъчно обновяване, който я прави по-плътна, усъвършенства я и я обновява.

Ексклузивни серии грижа за кожата 

Широката гама продукти грижа за кожата на JUVENA се базира на комбинацията от дългогодишните научни изследвания и употребата на изключителни съставки с най-високо качество. Резултатът е видим и осезаем.

Pure Cleansing: Високоефективни измиващи продукти. Подготвят кожата за основната грижа. Съдържат Vitamin Prepare Complex, който има овлажняващо и енергизиращо действие.

Skin Energy: Тази чудесна линия осигурява денонощна хидратация и енергия за кожата. Комбинацията от ценни съставки и богати масла се грижи за кожата и гарантира нейния свеж и сияен вид.

Skin Optimize: Усъвършенствана грижа за лицето, която подобрява качеството на кожата и неутрализира първите признаци на стареене. Предпазва кожата и ѝ придава освежен и ведър вид.

Skin Rejuvenate: Иновативна и високоефективна грижа против стареене, която обновява и подобрява вида на кожата. Видимо коригира различните признаци на стареене.

 Skin Regenerate: Цялостна и високоефективна грижа за кожата. Действа върху различните хормонални промени в кожата и противодейства на всички признаци на стареене.

Juvelia®: След настъпване на хормоналните промени, много жени сякаш едва разпознават собствената си кожа. Ето защо от Juvena разработват продукт с действие, насочено към дълбоките изменения на кожата натрупани с годините, и значително ги намалява.

MasterCare: Грижа против стареене от най-високо ниво, която създава видимо обновена, подобрена и по-устойчива кожа, за цялостен по-привлекателен вид през цялото време.

Phyto DeTox: Тази серия съчетава силата на различни растителни екстракти и стимулира клетъчните детоксикиращи системи. За сияеща кожа, която е видимо по-гладка, еластична и ревитализирана.

Skin Specialists: Интензивно действащи серуми за специални нужди. Продукти против стареене, специално насочени към подсилване на ежедневната грижа за кожата.

Body: За подобрена, кадифено мека и благоуханна кожа. Ефикасна грижа за тялото от най-високо качество.

Sunsation: слънцезащитната серия на марката обединява дълбоко проникваща и ефикасна грижа против стареене на кожата с усъвършенствана слънцезащита за перфектната грижа под слънчевите лъчи.

Rejuven® Men: Продукти грижа за мъжката кожа, които си подхождат перфектно. Неутрализират признаците на ежедневния стрес. Оптимална и продължителна хидратация и ревитализирана кожа за един видимо по-млад и енергичен външен вид.

Запознайте се с продуктите JUVENA в Salon Olfactive, бул. “Патриарх Евтимий” 45.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара