Седмицата ще донесе конструктивни енергии, които ще помогнат да превърнете хаотичното в плодотворно. Всяка сфера от живота може да бъде балансирана в близко бъдеще, най-важното е да не бъдете мързеливи и да предприемете действия в тази посока.

До 13 декември е периодът на намаляваща Луна,

който е идеален за въвеждане на ред в живота ви. Желателно е да се погрижите за най-важните неща, да ги доведете до логичен край и да се подготвите за нов етап от живота от 2024 г.

Настъпва много благоприятен период за истински пробив в личния живот. Има голяма вероятност самотните сърца да срещнат своята втора половинка. Тези, които вече са във връзка, могат да преминат на следващо ниво – да заживеят заедно, да получат предложение от партньора или да започнат да планират бебе.

Преди новолунието в Стрелец на 13 декември и началото на периода на ретрограден Меркурий, който също ще започне на този ден, свършете колкото се може повече неща! Седмицата от 4 до 10 декември е идеална за упорита и отговорна работа. Не е необходимо да протакате в следващата календарна година това, което е трябвало да бъде оставено през 2023 г.

Овен

Обстоятелствата през седмицата ви изпълват с хармония и спокойствие. Конфликтите са малко вероятни, общуването, както професионалното, така и личното, ще бъде лесно и приятно. Периодът е подходящ за вземане на съдбоносни решения, за придвижване. Това време ще бъде най-благоприятно за придобиване на знания и за манипулиране на пари. Не пропускайте шанса да се запишете на курсове за обучение или да започнете да изучавате нова професия, за която отдавна мечтаете.

Телец

Проучете различни начини за инвестиране, консултирайте се с компетентни хора и вложете спестяванията си в нещо печелившо и перспективно. През седмицата можете да поставите добра основа за следващата година. Благоприятните обстоятелства ще ви въоръжат с решимостта да покорите Еверест, ами или поне да въведете безупречна чистота в къщата. Всички ваши прояви във външния свят ще носят двоен резултат, така че излезте от пашкула си и намерете време да посетите някое събитие или просто да общувате с приятели.

Близнаци

Чувствеността и страстите са малко притъпени, така че можете спокойно да вземате решения – те ще бъдат в интерес на бъдещето, верни и ефективни. Седмицата ще ви даде възможност да се отървете от всичко, което ви дърпа назад, за да можете през януари да започнете нещо ново и красиво. Това е идеален период да се отървете от лошите навици и да въведете полезни правила в живота си – например да включите повече плодове и зеленчуци в диетата си, отказвайки се от сладкишите и брашното.

Рак

Благоприятна седмица, в която можете да промените живота си към по-добро. Не бива да се съпротивлявате на неочаквания прилив на нежни емоции към партньора си. Сега е най-подходящото време за установяване на връзки, подготовка на новогодишни подаръци, романтични приключения. Тези, които са в търсене, могат да „тръгнат на лов“, като водят кореспонденция с интересен и привлекателен човек в социалните мрежи или по старомодния начин, обличайки се в атрактивен тоалет и търсейки в модерен бар.

Лъв

Всяко добро дело през седмицата ще бъде по-ефективно и ще даде отлични резултати, дори и да не е било успешно в миналото. Не е необходимо радикално да променяте сферата на дейност или да разкъсвате отношенията с партньора си, достатъчно ще е да се заемете с нещо, за което отдавна сте мислили. Уморени сте от това, че не знаете чужд език – потърсете подходящ онлайн курс. Ако искате да напомпате коремната си преса и да стегнете мускулите си, купете си абонамент за фитнес или се запишете на плувен басейн.

Дева

Хората около вас ви обръщат много повече внимание, искат да си сътрудничат с вас, да обсъждат наболели въпроси и просто да бъдат около вас. Не отблъсквайте хората, покажете лидерски качества, излезте на центъра! Много е вероятно да имате желание да зарадвате близките си, затова не сдържайте импулса да купите малък подарък за скъп човек или да изпратите букет цветя на майка си – сега те ще бъдат особено доволни.

Везни

Седмицата не е лесна. Натрупаните проблеми не ви позволяват да се наслаждавате на живота, принуждавайки ви да мислите само за самоконтрол и дисциплина. Но в никакъв случай не се съмнявайте в собствените си сили, не обезценявайте най-добрите си качества и постижения! Напрегнатите ситуации могат да се използват за добро, като се занимавате със самоанализ и личностно израстване. До края на седмицата животът се нормализира, неприятностите и притесненията изчезват, има хора, които са готови да ви помогнат по служебни въпроси.

Скорпион

Стремежът към всякакви житейски блага води до желания резултат. Възможно е внезапно да почувствате спешна нужда да подобрите нещо в собствения си дом и, колкото и да е странно, удовлетворяването на тази нужда ще бъде добра идея. Това ще помогне за подобряване на психологическия климат в семейството. Седмицата е идеална и за уреждане на всякакви бюрократични и финансови въпроси, така че ако има нужда от уреждане на някакви документи, не пропускайте тази възможност.

Стрелец

Не отказвайте да работите, ако шефовете ви помолят да свършите нещо спешно извън работно време. Със сигурност ще бъдете възнаградени и скоро може да се издигнете по кариерната стълбица. Планетарните енергии засилват креативността ви, така че дори в най-рутинната работа може да намерите нестандартен творчески подход, който ще ви позволи да се справите с нея по-бързо и като че ли играейки, приятно да изненадате работодателя си.

Козирог

Ще бъдете по-сантиментални и чувствителни от обикновено. Повишената емпатия ще ви подтикне да направите нещо добро и полезно, а звездите ще са благосклонни към вас, ако помогнете на благотворителна фондация или се запишете в доброволческо движение. Успоредно с желанието за себеизразяване ще станете много по-свободолюбиви, така че ако партньорът ви започне да ви ограничава в нещо, има много голяма вероятност да се скарате, което може да доведе до продължителен конфликт или дори до раздяла.

Водолей

Опитайте се да не поемате нови задачи и да отлагате решаването на сложни въпроси. Но не отричайте и желанието си да направите нещо оригинално. Този процес може да ви помогне да овладеете раздразнителността си. Можете също така да се поглезите с нещо нездравословно, но вкусно – като се имат предвид всички обстоятелства, това няма да е лош вариант. Всякакви комуникации, както служебни, така и лични, не са толкова лесни, колкото ви се иска, но до уикенда всичко трябва да се оправи по най-добрия начин.

Риби

Външната мрачна обстановка засилва безпокойството, всички около вас са настръхнали и емоциите са на приливи и отливи, но във ваша власт е да създадете повече или по-малко хармонична атмосфера в обкръжението си. Всички планирани и неочаквани срещи ще бъдат изненадващо лесни и приятни, като ще донесат много положителни впечатления. През уикенда си позволете заслужена почивка и се опитайте да се разсеете от тревогите си, като гледате интересен филм или сериал.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара