Christian Lacroix Ambre е новият парфюм на козметичния гигант AVON. Ароматът е четвърти поред в рамките на сътрудничеството между известния дизайнер Кристиан Лакроа и бранда. Вдъхновен от златистия кехлибар, Christian Lacroix Ambre e вълнуваща гама от ухания, които галят сетивата и улавят енергията на модерния шик.

AVON_Christian_Lacroix_AmbreС пищния си и същевременно топъл аромат парфюмът дава възможност на жените и на мъжете да се пренесат в свят на разкош и изящество. Ambre за Нея е чувствен аромат, създаден от най-висококачествени съставки. Лесно доловимите нотки на искряща мандарина в комбинация с опияняваща роза мигновено примамват дори най-взискателния вкус. Обаятелният аромат се разкрива в сърцевина от златна гардения и сладострастни листа от жасмин, преплитащи се с пищното ухание на роза, а специалната съставка – течен карамелен кехлибар, оставя усещането за божествено ухание. Във финалната нотка на неустоимия аромат се улавят нежно бензое и докосване от редки пачули.

Christian Lacroix Ambre за Него впечатлява с модерен и изисканAVON_Christian_Lacroix_Ambre (2) ориенталско-дървесен аромат на пикантен бергамот и мандарина в перфектна хармония с нотки на карамелизирана слива. Сърцевината на парфюма – модерно съчетание от свеж мъх, кардамон и екзотичен босилек, засилва загадъчното усещане на изискания аромат, в чиито финални нотки улавяме чувствения и хипнотизиращ златен кехлибар в съчетание с пищно сандалово дърво и изящен кедър.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара