Burberry представя новия Her Elixir de Parfum – смел и чувствен аромат за жени. Преминавайки отвъд приключенския дух на парфюма, той е най-новата страница в емблематичната история на Burberry Her.

Фран Съмърс е лицето и в новата кампания, в която демонстрира дързък и свободен дух, а нейната увереност и чувствената енергия предават същността на жената Burberry.

Изобразена с елегантни крила, тя жизнерадостно се впуска в изследване на неизвестното, търсейки следващото си смело и въздействащо приключение.

Заснета от Марио Соренти, кампанията представя митично и сюрреалистично преоткриване на съвременната жена, летяща над пробуждащ се градски пейзаж по изгрев в търсене на ново приключение.

Новото интензивно попълнение към семейството на Burberry, Her Elixir de Parfum, предлага характерни плодови гурме нотки в комбинация с дръзка експлозия на червени горски плодове и жасмин, омекотени с чувствена и пристрастяваща ванилия и амбра. Новият аромат е създаден за свободолюбиви жени, които се осмеляват да изследват непознатото и търсят вълнението от следващото си приключение.

Burberry Her Elixir de Parfum продължава концепцията за розовия цвят на флакона на Eau de Parfum, трансформирайки го в такъв с непрозрачно покритие, пресъздаващо интензивността на аромата вътре и неговата уверена и чувствена природа. Външната опаковка се отличава с релефен надпис Burberry в основата, подобно на предишните HER аромати.

Burberry Her Elixir се предлага във флакони от 30 мл и 50 мл в магазините за селективна парфюмерия и козметика от месец февруари 2023 г.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара