Картите Таро ви позволяват да разберете повече за желанията си.

Картите Таро са дошли при нас от дълбините на вековете, но все още остават важен езотеричен и психологически интересен артефакт, така че се възползвайте от тяхната мъдрост, за да постигнете по-добро саморазвитие. Ето и прогнозата на Таро за февруари 2023 г. от езотеричката Елена Кузмич.

Прогноза за любовта и взаимоотношенията с Таро
Карта на месеца „Два меча“.

Тази карта показва потискане на емоциите и чувствата. То се отнася и до нежеланието да се погледне истината в очите. В момента казвате едно, а правите друго. Затова трябва да се успокоите и да бъдете малко по-недостъпни за другите хора. Не отричайте чувствата си и не пренебрегвайте истината. Възможно е да сте разкъсвани от съмнения. Отървете се от нежеланието си да правите избор.

Направили сте бариера около сърцето си и не искате да допускате никого в него. Сега не можете да се справите честно с емоциите си. Затова трябва да сте открити, без задръжки и да не се страхувате от истината.

Прогноза за работа и кариера с Таро
Картата на месеца „Четири чаши“.

Тази карта показва съмнения, нерешителност, интроспекция, егоизъм. Тя разкрива също така откъснатост и разочарование, желание да вървиш по своя път, съмнения в себе си, значението на самоанализа за лекуване на душевни рани, известна бездуховност на душата, отхвърляне на даровете на съдбата, чувство за безпомощност, липса на инициатива, апатия и пасивност, застой в живота.

Тази карта показва период, в който сме потънали в себе си, създаваме защитни стени пред външния свят и не искаме да споделяме чувствата и мислите си с никого. В такива моменти се превръщаме в пълни интроверти, но по ирония на съдбата този период може да се окаже много продуктивен за нас, особено ако запазим мотивацията си. Въпреки че сега животът ни се струва блед и безинтересен.

Очаквайте, че съдбата ще ви даде важен шанс и ще се върнете към вътрешната хармония, трябва само да положите малко усилия. Но никой няма да го направи с вас. Разбирането на себе си ще бъде първата стъпка към съживяването.

Прогноза за финансите на Таро
Карта на месеца Рицар на пентаклите.

Тази карта разказва за упорита работа, отговорност, постоянство, реализъм, традиционализъм, догматизъм, лоялност, желание да се изпълнят определени задачи, но в същото време предпазливост, страх да не изгубите шанса си, бавен напредък.

Струва си да сте честни със себе си и да разберете, че упоритата работа може да се обърне срещу вас. Сега трябва да се овладеете и да си свършите работата, без да изпитвате никакви чувства по този повод. Подредете финансите си. Време е да събудите спящите принципи, за да подобрите живота си.

Вие сте честни и сериозни и искате да инвестирате времето и усилията си във вашия проект, но без страст и ентусиазъм. Не крийте вътрешните си чувства. Отървете се от песимизма си, за да можете да продължите напред. Не пропускайте шанса си заради страх от промяна. Възползвайте се от потенциалните възможности и ще успеете.

Астрологията, тарологията, нумерологията, гадаенето, пророчествата, психичното здраве и екстрасензорните знания не са науки и предсказанията не винаги са 100% верни. Информацията често е забавна, затова не бива да се приема сериозно, а само като вероятност за събития, чийто създател може да стане всеки човек, ако има силата на духа и вдъхновението да промени живота си към по-добро.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара