Вторият сезон на хитовия турски сериал „Златно момче“ ще направи ексклузивната си премиера в ефира на bTV Story само ден след края на първия сезон. 

Снимки: bTVStory

Развръзката на първи сезон е днес, 1 април, а от вторник вълнуващата история продължава с актуалния втори сезон – всеки делник от 20:00 по bTVStory.

„Златно момче“ разказва необикновената любовна история на двама млади, чиято смела и бурна връзка предизвика международен отзвук и превърна сериала в едно от най-популярните заглавия за 2023 г., а вече и за 2024 година в цял свят.

Сериалът проследява необикновената любовна история на заможен, но крайно безотговорен младеж от Истанбул и скромно момиче от Антеп, които са принудени да сключат брак.

В центъра на историята, базирана на реални събития, е Ферит Корхан (Мерт Рамазан) – богат наследник, който с фриволното си поведение и безбройни авантюри, докарва до отчаяние семейството си. За да даде урок на внука си, главата на семейството го жени за скромно момиче, което да се опита да го вкара в правия път. Бракът е уреден, двата свята се сблъскват, лицемерието и лъжите се срещат с чистите и красиви души.

Изключителният успех на сериала в цял свят се дължи както на грабващия и динамичен сюжет, така и на химията между двамата главни актьори – Мерт Рамазан и Афра Сараджоолу, които се превръщат в

категорични любимци на зрителите.

Турският сериал провокира рекорден зрителски интерес и широко обсъждане във всяка една територия, където се излъчва, както и в социалните мрежи. За по-малко от година сериалът е закупен от над 100 държави от цял свят и очарова многомилионните си фенове с изключително смел сюжет и брилянтна актьорска игра.

В момента в съседна Турция се снимат сериите от края на втори сезон. Сезонът се излъчва паралелно със снимките.

Във втори сезон зрителите ще станат свидетели на много и неочаквани обрати, любов, омраза, раздели и една бременност, която ще обърне всичко наопаки, но дали ще успее да раздели главните герои? Това зрителите ще помаг да разберат от новите серии на „Златно момче“. В сериала ще има и нови персонажи.

Краят на сезона в Турция е планиран за юни, говори се, че ще има и трети сезон.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара