Новогодишният подарък на HBO България за всички фенове на вселената на Хари Потър е специалният епизод „Хари Потър 20-годишнината – Завръщане в „Хогуортс“, който ще можем да гледаме на 1-ви януари.

Епизодът ще има своята премиера с български субтитри паралелно със щатската още от сутрешните часове на старта на годината. За първи път Даниел Радклиф, Рупърт Гринт, Ема Уотсън и още любими актьори от всички осем филма се събират отново за 20-та годишнината от първия филм от поредицата.

https://youtu.be/Y1HbPYFqazw

Специалният епизод е ретроспектива с актьорите, които си спомнят и

споделят най-специалните моменти

от преживяванията си на снимачната площадка през годините. В него се включват още Хелена Бонъм Картър, Роби Колтрейн, Ралф Файнс, Джейсън Айзъкс, Гари Олдман, Имелда Стонтън, Том Фелтън, Джеймс Фелпс, Оливър Фелпс, Марк Уилямс, Бони Райт, Алфред Енок, Матю Луис, Евана Линч, Иън Харт, режисьорът Крис Кълъмбъс и др.

Магията витае във въздуха с този невероятен актьорски състав, тъй като всички те се връщат у дома, в оригиналните декори на Хогуортс, където стъпиха за първи път преди 20 години. Ще видите, че вълнението да отведат своите фенове на това много специално и лично пътешествие, е осезаемо.“, споделя изпълнителният продуцент Кейси Патерсън.

Любимите лица, някои пораснали, други поостарели, ще вземат феновете на едно пътуване към Хогуортс, за да отпразнуват годишнината от първия филм на франчайза, „Хари Потър и Философският камък“, чиято премиера бе преди 20 години. Специалният епизод „Хари Потър 20-годишнината – Завръщане в „Хогуортс“ ще разкаже

очарователна история от първо лице,

чрез изцяло нови задълбочени интервюта и разговори с актьорите.

„Хари Потър 20-годишнината – Завръщане в „Хогуортс“ ще сподели и покаже магията зад създаването на филмите и красивото семейство, създадено в Warner Bros. Studios в Лондон преди две десетилетия.

Специалният епизод е своеобразен празник

на наследството на филмовия франчайз за Хари Потър и неговото неимоверно въздействие върху сърцата, умовете и въображението на цели семейства от всяка точка на света.

„Хари Потър 20-годишнината – Завръщане в „Хогуортс“ е продукция на Warner Bros. Unscripted Television с Кейси Патерсън и Pulse Films. Всички филми от поредицата и франчайза можете да гледате по всяко време на специалната подстраница https://hbogo.bg/wizarding-world

Гледайте ексклузивно в HBO GO ТУК

Facebook Twitter Google+

0 Коментара